search
Fans pikken het cancellen van favoriete fantasyserie 'Shadow & Bone' niet

Fans pikken het cancellen van favoriete fantasyserie 'Shadow & Bone' niet

Wil jij toch nog een seizoen 3? Vul dan de petitie in om de serie door te starten!

Mitchell van Vuren
Onlangs deelde Netflix dat de fantasyserie Shadow and Bone niet langer zou worden voortgezet, maar daar lijkt nu een fanpetitie volstrekt tegenin te gaan. De petitie heeft ondertussen al meer dan 133.000 handtekeningen verzameld om de serie te redden.

De aankondiging om de serie te cancellen kwam middenin een grote golf aan annuleringen. Ook de Netflix-series Glamorous, Agent Elvis, Farzar en Captain Fall moesten eraan geloven.

Annulering


Na het einde van de stakingen in Hollywood kwam Netflix voor een paar lastige keuzes te staan. Vele series hadden flinke vertraging opgelopen, terwijl enkele ervan ook niet geweldige recensies hadden opgeleverd.

Bekijk op instagram
Hetzelfde gold voor Shadow and Bone, wiens tweede seizoen maar matig is ontvangen. Daardoor is zowel door de hoofdserie als de geplande spin-off Six Of Crows een streep gezet.

Reactie van de fans


Sinds de annulering hebben vele fans de wapens opgepakt om het besluit tegen te gaan. Zo proberen ze onder andere om andere streamingdiensten ervan te overtuigen de serie op te pakken. Showrunner Eric Heisserer reageerde hierop op Reddit dat een alternatieve route nog "enige tijd in beslag zal nemen".Een petitie heeft op het moment van schrijven 133.000 handtekeningen verzameld om een duidelijk signaal te sturen dat het fandom nog lang niet klaar is met de serie.

Kijken


De eerste twee seizoenen van Shadow and Bone zijn nu te bekijken bij Netflix.Aanbevolen artikelen