search
Laatste Netflix-trailer van 'The Crown' seizoen 6: Wat te verwachten van het spannende slot

Laatste Netflix-trailer van 'The Crown' seizoen 6: Wat te verwachten van het spannende slot

In de nieuwe trailer is te zien wat we kunnen verwachten van de laatste jaren van Queen Elizabeth II.

Glenn Walsh
Netflix heeft zojuist de trailer uitgebracht voor het tweede deel van seizoen zes 'The Crown'. De historische hitserie maakt zich op voor het slotstuk waarmee een einde komt aan jarenlang royaal vermaak op Netflix.


De laatste zes afleveringen van de serie zullen zich richten zich op koningin Elizabeth II (Imelda Staunton) en prins Charles (Dominic West), evenals op de nu oudere William en Harry, gespeeld door respectievelijk Ed McVey en Luther Ford in de tweede helft van het seizoen.

Oude tragiek en prille jeugd


Het tweede deel van het laatste seizoen laat zich, volgens de logline, omschrijven als: "Nog steeds worstelend met de dood van zijn moeder, keert prins William terug naar Eton te midden van toenemende aandacht van jonge vrouwelijke fans die geraakt zijn door zijn toestand."

Daarnaast volgen er problemen voor Prinses Margaret, die een beroerte krijgt en gedwongen wordt haar levensstijl te heroverwegen. Het blijkt voor Elizabeth een roerig bestaan als alle problematiek in haar persoonlijke leven, haar publieke leven in de weg staat.

Sterrencast van formaat


Castleden van seizoen zes zijn onder andere Jonathan Pryce als prins Philip, Lesley Manville als prinses Margaret, Claudia Harrison als prinses Anne, Bertie Carvel als Tony Blair, Salim Daw als Mohamed Al Fayed en Khalid Abdalla als Dodi Fayed.Kijk hierboven naar de gloednieuwe trailer. Alle afleveringen van The Crown stream je op Netflix.Aanbevolen artikelen