search
Seizoen 2 van 'House of the Dragon': Nieuwe posters onthullen een spannende strijd in Westeros
Series / Nieuws

Seizoen 2 van 'House of the Dragon': Nieuwe posters onthullen een spannende strijd in Westeros

Vuur tot vuur, bloed voor bloed. De strijd staat op het punt van beginnen in Westeros.

In de zomer van 2022 zag de eerste spin-off van HBO's Game of Thrones het levenslicht. Inmiddels maakt House of the Dragon zich op voor het tweede seizoen en komt met twee gloednieuwe posters.


House of the Dragon nam de kijkers mee naar het hoogtepunt van de macht van House Targaryen, toen de dynastie van machtige mensen met het witte haar bovenop de IJzeren Troon zat, met weinig indicatie dat hun controle ooit zou worden omvergeworpen.

Rhaenyra vs Alicent


En nu komt HBO met het eerste promotiemateriaal voor seizoen twee. De nieuwe beelden tonen karakterschetsen, met actrice Emma D'Arcy als Princess Rhaenyra Targaryen die een traan laat vallen terwijl ze naar smeulend vuur kijkt.

Op de andere poster is actrice Olivia Cooke als Lady Alicent Hightower te zien die bezorgd toekijkt terwijl vergelijkbare brokstukken om haar heen zweven. De posters hinten natuurlijk op de aanstaande burgeroorlog genaamd: Dance of the Dragons.

Seizoen 2 belooft veel


Regisseuse Clare Kilner vertelde eerder wat mensen kunnen verwachten van seizoen twee: "Er zijn acht prachtige afleveringen waarin zoveel gebeurt, we hebben soms moeite om ze terug te brengen tot één uur." Vooral het begin en het einde wordt volgens haar extra spectaculair.



Het tweede seizoen van House of the Dragon staat gepland om uit te komen in de zomer van 2024. Kijk tot die tijd alle afleveringen op HBO Max.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen