search
Dit zijn de twee aankomende topseries waar Netflix vol op inzet tijdens deze kerstvakantie

Dit zijn de twee aankomende topseries waar Netflix vol op inzet tijdens deze kerstvakantie

De series 'Gyeongseong Creature' en 'Berlin' kun je in de kerstvakantie gaan bekijken op Netflix.

Bas de Kramer
Netflix gokt er op dat wij tijdens de kerstvakantie massaal aan het streamen slaan. Er zijn twee series die precies rond die tijd gelanceerd worden en waarvan de streamingsdienst hoge verwachtingen heeft. Serietotaal informeert je nader!

Gyeongseong Creature


De Zuid-Koreaanse serie Gyeongseong Creature is vanaf 22 december te bekijken op Netflix. Na het succes van Squid Game zijn er veel Koreaanse series aangeschaft door Netflix. Over het algemeen overigens lang niet zo succesvol als Squid Game.

Gyeongseong Creature zal het succes moeten gaan evenaren. De serie vertelt het verhaal van de Japanse kolonisatie van Korea. Netflix gelooft flink in deze serie. Ze hebben het seizoen niet alleen in twee delen gesplist maar hebben ook reeds een tweede seizoen aangekocht.Berlin


De langverwachte spin-off van Casa de Papel is dan eindelijk daar. Netflix zal de serie in de tweede helft van de kerstvakantie op 29 december gaan uitbrengen.

Het zeer populaire personage 'Berlin' werd veel te snel Casa de Papel uitgeschreven en krijgt nu zijn eigen prequel. Berlin stelt een team samen om een van de meest gedurfde overvallen in de geschiedenis uit te voeren en 44 miljoen euro aan sieraden te stelen.

Aanbevolen artikelen