search
Netflix top 10 al twee maanden lang volledig in de ban van deze vernuftige misdaadserie

Netflix top 10 al twee maanden lang volledig in de ban van deze vernuftige misdaadserie

Het derde seizoen van 'Lupin' staat nu al twee maanden lang in de top 10 van de meest bekeken series op Netflix.

Bas de Kramer
Het derde seizoen van de serie Lupin doet het uitstekend op Netflix. De serie is twee maanden geleden op Netflix verschenen en behoort nu al twee maanden lang tot de meest bekeken series op de streamingsdienst.

De serie is gebaseerd op de oude boeken van schrijver Maurice Leblanc die gaan over een charmante meesteroplichter. Lupin gaat over Assane Diop , gespeeld door Omar Sy, die wraak wil nemen op wat zijn vader is aangedaan. Die belandde namelijk onterecht in de gevangenis voor een diefstal die hij niet had gepleegd. Zijn vader pleegde vervolgens zelfmoord uit schaamte daarover.

Held


Diop neemt ons in de serie mee door de straten van Parijs waar hij in de voetsporen treedt van zijn held, de beroemde gentleman-dief Arsène Lupin.

De eerste twee seizoenen bestonden uit vijf afleveringen, dit seizoen hebben we meer geluk want het gaat nu om zeven afleveringen! De opnames van dit derde seizoen waren toch echt al in november 2021 begonnen, maar de serie is pas 2 maanden geleden verschenen.

Ratings


De eerdere seizoenen van Lupin kregen op IMDb een waardering van een mooie 8,5 en op Rotten Tomatoes een waardering van maar liefst 92%.

Kijk de serie hier op Netflix.

[more=bexljvbhkchk]Lees ook: [url2=https://www.serietotaal.nl/nieuws/21935/lupin-ster-omar-sy-ziet-levenslange-verlenging-wel-zitten-van-de-populaire-hitserie]'Lupin'-ster Omar Sy ziet levenslange verlenging wel

Aanbevolen artikelen