search
Disney+ zet deze week 5 nieuwe afleveringen online, met o.a. het spannende 'A Murder at the End of the World'

Disney+ zet deze week 5 nieuwe afleveringen online, met o.a. het spannende 'A Murder at the End of the World'

Naast veel spannende drama's en reality, telt Disney+ af naar de kerstdagen.

Glenn Walsh
Hieronder het wekelijkse overzicht met de drie meest opvallende series uitgelicht, inclusief trailer.American Dad! (seizoen 19 - aflevering 17-18)Verschijnt op: Woensdag 6 december
Genre: Animatie / Komedie
Kijk op: Disney+

Synopsis: Deze animatieserie gaat over Stan Smith, een CIA-agent in Langley Falls, in Virginia, met als voornaamste levensdoel het bewaken van de nationale veiligheid. Zijn gezin, een pratende goudvis en een buitenaards wezen dat hij heeft gered uit Area 51, houden Stan bezig terwijl hij probeert terroristische activiteiten in de VS te voorkomen.


The Santa Clauses (seizoen 2 - aflevering 6)Verschijnt op: Woensdag 6 december
Genre: Komedie / Drama / Familie
Kijk op: Disney+

Synopsis: Scott Calvin is bijna 30 jaar lang kerstman geweest, ofwel Santa Claus. Maar nu begint de magie zo langzamerhand te vervagen. Scott krijgt het steeds moeilijker met zijn veeleisende taak, maar dan ontdekt hij iets wat hem aan het denken zet over zijn rollen als Santa en als vader.

A Murder at the End of the World (seizoen 1 - aflevering 5)Verschijnt op: Woensdag 6 december
Genre: Drama / Mysterie / Thriller
Kijk op: Disney+

Synopsis: De amateur-speurneus van Generatie Z en slimme hacker Darby Hart is uitgenodigd om deel te nemen aan een bijeenkomst op een afgelegen locatie. Wanneer een van de gasten dood wordt aangetroffen, moet Darby al haar vaardigheden gebruiken om te bewijzen dat het moord was, voordat de moordenaar nog een keer toeslaat.

Overige series nieuw op Disney+Hieronder de overige series die deze week op Disney+ verschijnen.

5 december: Isabel Preysler: Mi Navidad (seizoen 1) - Familie / Reality-TV - Voor Isabel Preysler en haar gezin is Kerstmis een bijzondere tijd. Voor deze gelegenheid opent ze de deuren van haar huis en toont ze alle voorbereidingen tot in detail.

6 december: Soundtrack #2 (seizoen 2) - Drama / Muziek / Romantiek - Suho en Hyeonseo, die zes jaar verkering hadden, ontmoeten elkaar weer als een jonge rijke CEO en een pianolerares. K werkt met Suho samen aan een project en nodigt Hyeonseo uit om mee te doen. Suho en Hyeonseo beginnen aan een hobbelige romantische reis vol wendingen. Herhaalt de geschiedenis zich?

Aanbevolen artikelen