search
Sciencefictionserie 'Halo' onthult de eerste futuristische blik op het tweede seizoen

Sciencefictionserie 'Halo' onthult de eerste futuristische blik op het tweede seizoen

De real-life versie van het mega populaire computerspel komt binnenkort terug voor seizoen twee.

Glenn Walsh
Streamingdienst Paramount+ heeft de nieuwste trailer onthuld van het futuristische Halo seizoen twee. Binnenkort is acteur Pablo Schreiber terug als Master Chief, die met een aantal nieuwe castleden opnieuw op avontuur gaat.


De nieuwe trailer biedt niet veel informatie over het verhaal van het nieuwe seizoen, maar legt de nadruk op de actie. Master Chief krijgt de ruimte om op indrukwekkende wijze los te gaan, en de nieuwe beelden zullen de fans zeker enthousiast maken voor het tweede seizoen.

Oppassen voor trouwe fanbase


Toen seizoen één in maart 2022 in première ging was de ontvangst overwegend gemengd. Halo is voor velen de grondlegger van de shooters op de eerste console van de Xbox, en heeft miljoenen zeer trouwe fans wereldwijd.

Fans waren vooral minder positief over hoe de serie afweek van de games. Het is niet ongebruikelijk dat videogame-aanpassingen bepaalde vrijheden nemen met het bronmateriaal. De reeks Resident Evil-films weken bijvoorbeeld ook sterk af van de games.

Niet altijd verkeerd


In recentere jaren zijn real-life bewerkingen van videogames wel degelijk succesvol gebleken. Fans en critici waren bijvoorbeeld lovend over The Last of Us. Ook het aankomende Fallout heeft een trailer uitgebracht die uiterlijk erg lijkt op de wereld uit de games.Seizoen 2 van Halo gaat op 8 februari in première. Kijk tot die tijd alle afleveringen op SkyShowtime.Aanbevolen artikelen