search
Zevende lid van 'The Seven' komt weer tot leven in trailer 'The Boys' seizoen 4

Zevende lid van 'The Seven' komt weer tot leven in trailer 'The Boys' seizoen 4

Hoe Black Noir weer tot leven is gekomen zal één van de grote vragen van het vierde seizoen zijn

Daan Kusen
Het was lang wachten op de eerste trailer van The Boys seizoen 4. En de trailer die gisteren online kwam roept meteen heel veel vragen op.

Bijvoorbeeld over de terugkeer van dit lid van 'The Seven', die we in seizoen drie nog hebben zien sterven.

De terugkeer van Black Noir


Aan het einde van het derde seizoen konden we zien hoe Homelander (Antony Starr) zijn vertrouwen verloor in het personage Black Noir (Nathan Mitchell), die dat met zijn dood moest bekopen.

In de strips waar The Boys op gebaseerd is, is Black Noir een kloon van Homelander, een back-up van Vought. De serie, die redelijk trouw aan de strips is geweest, lijkt met Noir een andere richting op te gaan.

Andere acteur


Hoe Black Noir weer tot leven is gekomen zal één van de grote vragen van het vierde seizoen zijn. En natuurlijk hoe Butcher (Karl Urban) en Hughie (Jack Quaid) daar op reageren, of misschien zelfs gebruik van kunnen maken in hun strijd tegen Homelander.Wel is duidelijk dat Homelander zich alleen maar meer onschendbaar voelt, en dat zeker gaat laten merken.

Nog meer spin-offs?


Het succes van Gen V smaakt natuurlijk naar meer. Producent Pavun Shetty is daar ook wel voor te porren. "Ik denk dat het belangrijkste is dat we zorgvuldig en doordacht kijken naar wat we gaan doen."De eerste drie seizoenen van The Boys zijn nu te zien op Prime Video.Aanbevolen artikelen