search
Waanzinnige eerste trailer voor 'The Boys' seizoen 4!
Series / Trailer

Waanzinnige eerste trailer voor 'The Boys' seizoen 4!

Prime Video heeft de eerste trailer online gezet voor The Boys seizoen 4.

Na de teaser trailer voor Fallout heeft Prime Video ook de teaser trailer onthuld voor het vierde seizoen van The Boys. De beelden zie je hieronder.

Het vierde seizoen van The Boys volgt uiteraard na de eerdere drie seizoenen, maar ook na de spin-off Gen V die eerder dit jaar op de streamer te zien was. Het is interessant om te zien of de series in elkaar gaan overlopen.

Seizoen 4


Het vierde seizoen laat zien wat er gebeurt na de absurde afronding van het derde seizoen, waarin Homelander zijn ware gezicht liet zien. De eerste aflevering van het nieuwe seizoen heet "Department of Dirty Tricks".

In het nieuwe seizoen zie je (terugkerende) rollen van onder andere Karl Urban, Jack Quaid, Antony Starr, Erin Moriarty, Jessie T. Usher, Laz Alonso, Chace Crawford, Tomer Capone, Karen Fukuhara, Nathan Mitchell, Colby Minifie, Claudia Doumit, Cameron Crovetti, Valorie Curry en Susan Heyward.

Teaser trailer


Op YouTube omschrijft Prime Video de trailer met enkel de teskt "Zet je schrap! Seizoen 4 komt er aan in 2024." Wil je meer weten, dan moet je toch echt even op de play-knop hieronder klikken.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen