search
Zes keer geluk: acteur uit TV-serie 'Supernatural' overleeft meerdere hartaanvallen
Series / Nieuws

Zes keer geluk: acteur uit TV-serie 'Supernatural' overleeft meerdere hartaanvallen

De acteur had gelukkig baat bij het zeer kordate optreden van de hulpdiensten.

Acteur Mark Sheppard is waarschijnlijk het best bekend van zijn rol als Crowley in de hitserie Supernatural. Op social media heeft hij laten weten dat hij onlangs maar liefst zes hartaanvallen heeft overleefd.


Terwijl hij onderweg was naar een afspraak stortte hij in zijn keuken ineen toen zijn vrouw hem vond en onmiddellijk de hulpdiensten inschakelde. Dankzij het snelle optreden van zowel zijn vrouw als de hulpdiensten weet hij gelukkig het ongeval nog na te vertellen.

Zes hartaanvallen, volledige blokkade


In het bijschrift meldde Sheppard: "Je gaat het niet geloven! Ik was op weg naar een afspraak toen ik in de keuken instortte. Zes zware hartaanvallen later en na vier keer van de dood gered te zijn had ik blijkbaar een 100% blokkade."

Het bleek dat zijn linker kransslagader volledig geblokkeerd was en het niet lang meer had geduurd of hij totale hartfalen zou hebben. Hij noemde het voorval zelf The Widowmaker en bedankt vooral iedereen die bij heeft gestaan aan zijn overleven.

Langlopende hit


Sheppard speelde van 2009 tot 2020 in 72 afleveringen de rol van Crowley in de fantasy-hit Supernatural. In deze serie proberen hoofdrolspelers Jared Padalecki en Jensen Ackles, oftewel de Winchester-broers, het bovennatuurlijke kwaad te bestrijden.

Bekijk op instagram



Kijk alle afleveringen van Supernatural op Prime Video.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen