search
Speculaties over een mogelijke opvolger: Gaat deze populaire bovennatuurlijke serie toch weer verder?
Series / Nieuws

Speculaties over een mogelijke opvolger: Gaat deze populaire bovennatuurlijke serie toch weer verder?

Gaat het verhaal over de Winchester-broers in de nabije toekomst toch nog verder?

Supernatural eindige inmiddels al drie jaar geleden. Toch is de fanbase van de serie een van de meest actieve die er zijn op het internet. En nu is er voor hen misschien wel goed nieuws, want het lijkt erop dat acteurs Jensen Ackles en Jared Padelecki hinten op een revival.

Hoewel je zou verwachten dat fans door het dolle heen zijn, hebben veel van hen gemengde gevoelens. Een revival met Dean en Sam Winchester en Castiel zou altijd welkom zijn bij fans, maar toch zijn zij ook bang dat een eventuele revival net zo slecht zal uitpakken als de mislukte spin-offs.

Drie hints


Toch lijkt het enthousiasme te overwinnen, want fans zijn flink op zoek naar aanwijzingen. Tot nu toe zijn er minstens drie hints geweest die erop zouden kunnen wijzen dat Supernatural iets in petto heeft.

Allereerst hintten zowel Ackles als Padalecki ernaar tijdens een recent event, waarbij Ackles zei dat de serie "op een gegeven moment gewoon de terugkeer voorbereidt". Dat zou gewoon een lollige opmerking kunnen zijn, maar daarnaast begint alles eromheen steeds logischer te worden.

Tweet


Een ander interessant bericht kwam van Misha Collins op X, toen de acteur het einde van de SAG-AFTRA-staking vierde door uit het niets Supernatural en zijn personage Castiel te benoemen. Bekijk de tweet hieronder:



De meest duidelijke aanwijzing is de post op het officiële Supernatural-account op Instagram. Het account plaatste een reel met het onderschrift "En het verhaal gaat verder". Er komt dus sowieso iets aan in de toekomst, al weten we nog niet of het ook echt een revival gaat zijn.

Afwachten


We zullen dus nog even geduldig moeten afwachten. Totdat we meer weten, kun je de 15 seizoenen van Supernatural bekijken op HBO Max of Prime Video.

Bekijk op instagram




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen