search
Mogelijk toch een zestiende seizoen voor bovennatuurlijke hitserie 'Supernatural'
Series / Nieuws

Mogelijk toch een zestiende seizoen voor bovennatuurlijke hitserie 'Supernatural'

Hoofdrolspelers Ackles en Padalecki praten over de toekomst van 'Supernatural'

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De langlopende spannende serie Supernatural heeft fans voor vijftien seizoenen lang weten te boeien. De serie over de broers Sam en Dean die bovennatuurlijke gevaren bestreden, sloeg in als een bom.

Supernatural begon in 2005 als een zaak-van-de-week serie met een bovennatuurlijk tintje en een verborgen geheim, maar al snel raakten Sam en Dean (gespeeld door Jared Padalecki en Jensen Ackles) bij grotere complotten en gevaren betrokken.

Altijd de deur open


Tijdens een fan bijeenkomst in Honolulu, Hawaii, gaven de acteurs aan dat ze graag nog eens terug wilden keren als hun personages. Padalecki had zelfs al wat ideeën.

"Ik hoop dat, nu de schrijvers en acteurs terug zijn, we allemaal samen komen.". De twee acteurs hebben altijd de deur open gehouden voor een eventuele terugkeer naar de wereld van Supernatural: "Ik denk niet dat Jared en ik onze laarzen definitief hebben opgehangen," aldus Ackles in een ouder interview.

Wat te verwachten?


Wat zouden we van een zestiende Supernatural seizoen kunnen verwachten? Ook daar hebben de acteurs ideeën over. Ackles hoopt op korte, sterke seizoenen, vergelijkbaar met True Detective. Hierdoor zou je heel goed naar de duisternis van Supernatural's vroegste seizoenen kunnen teruggrijpen.



Sinds fans verdeeld waren over de finale, zou een herziene versie van die aflevering ook nog als opstapje voor een nieuw seizoen kunnen dienen.

Carry on...


Hoewel de vooruitzichten voor een Supernatural-reünie er goed uit zien, zullen we wel nog even moeten wachten. Padalecki is nog bezig met de serie Walker en Ackles is druk met voice-overs voor de geanimeerde Justice League: Crisis on Infinite Earths-trilogie.



Wanneer er nieuws is, lees je het uiteraard hier. Tot dan zijn alle vijftien seizoenen van Supernatural te streamen op HBO Max.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen