search
Nieuwe trailer 'Monarch: Legacy of Monsters' hint naar spannend einde

Nieuwe trailer 'Monarch: Legacy of Monsters' hint naar spannend einde

Halverwege het seizoen dropt Apple TV+ een trailer met nieuwe hints.

Mitchell van Vuren
Halverwege het spannende eerste seizoen brengt Apple TV+ een gloednieuwe trailer uit van hun hitserie Monarch: Legacy of Monsters. Daarin wordt vooruitgeblikt wat de kijkers nog te wachten staat in de resterende zes afleveringen van het seizoen.

De monsterserie startte op 17 november op het platform van Apple en duikt dieper de MonsterVerse in. Het verhaal gaat verder na de de gebeurtenissen van Godzilla uit 2014, waarin San Francisco werd weggevaagd.

Inhoud van de serie


De synopsis luidt: "Het verhaal volgt een broer en zus die in de voetsporen van hun vader treden om de connectie van hun familie met de geheimzinnige organisatie Monarch bloot te leggen. Aanwijzingen leiden hen de wereld van monsters in en uiteindelijk naar legerofficier Lee Shaw."De synopsis sluit af: "Het verhaal speelt zich af in de jaren vijftig en een halve eeuw later, wanneer Monarch wordt bedreigd door wat Shaw weet. De dramatische saga - die drie generaties omspant - onthult verborgen geheimen en de manieren waarop epische, wereldschokkende gebeurtenissen door ons hele leven kunnen nagalmen."

Toekomst


Gelijktijdig met de Apple-serie is nu Toho's film Godzilla: Minus One te zien in de Amerikaanse bioscopen. Verder staat de komende MonsterVerse-film ook weer op de planning, namelijk Godzilla x Kong: The New Empire. Deze zal uitkomen op 12 april.

Legacy: Legacy of Monsters zal nog lopen tot en met 12 januari. Bekijk de serie nu bij Apple TV+.Aanbevolen artikelen