search
Kim Kardashian krijgt rol in nieuwe sexy serie: "verleidelijk en voor volwassenen"

Kim Kardashian krijgt rol in nieuwe sexy serie: "verleidelijk en voor volwassenen"

Na haar onverwachte doorbraak in 'AHS: Delicate' heeft de socialite de smaak te pakken.

Valeria Milić
Kim Kardashian is vooral bekend om haar aanwezigheid op social media. Haar Instagram-account heeft een duizelingwekkende 350+ miljoen volgers. Mede hierdoor heeft zij een zakenimperium op weten te bouwen, waaronder haar kledingmerk SKIMS.

Samen met AHS-bedenker Ryan Murphy zet Kardashian nu een nieuwe stap wat acteren betreft. Samen met Murphy, haar moeder Kris Jenner en Jon Robin Baitz (Brothers & Sisters) ontwikkelt ze nu een spannende en sexy rechtbankserie.

Casten al gaande


Deadline bericht dat de serie wordt omschreven als "een verleidelijke, sexy serie voor volwassenen" waarin Kardashian de hoofdrol gaat spelen.

Zij is de eigenaar van een advocatenkantoor in Los Angeles dat zich specialiseert in echtscheidingen. Het team bestaat volledig uit vrouwelijke advocaten, en naar verluidt is het casten hiervoor al gaande.

Start in 2024


Het is de bedoeling dat het filmen in 2024 van start gaat, waarnaar het eerste seizoen in 2025 te zien zou zijn. Kardashian, Murphy en Jenner hebben de serie aan Hulu verkocht. Nadat Ryans vijfjarige contract met Netflix eindigde, wordt dit de eerste productie die onder zijn nieuwe overeenkomst met Disney valt.Het is niet de eerste keer dat Murphy een rol speelde in de overgang naar acteerwerk. Eerder begeleidde hij de zangeres Lady Gaga hierbij door haar een rol te geven in American Horror Story. Het ziet er naar uit dat Kardashian een soortgelijk pad aan het bewandelen is.

Kardashians acteerdebuut


Kijk American Horror Story: Delicate op Disney+.

Aanbevolen artikelen