search
Indrukwekkende trailer 'Masters of the Air' onthult de grote oorlogsserie die in januari verschijnt

Indrukwekkende trailer 'Masters of the Air' onthult de grote oorlogsserie die in januari verschijnt

Apple TV+ komt weer met een opvallende serie, dit keer een serie als Band of Brothers en Pacific Rim.

Bram de Groot
Lange tijd was er maar weinig bekend over de serie Masters of the Air, maar de afgelopen weken verschenen er heel wat details en beelden. Ook werd duidelijk dat de serie van Apple TV+ in januari debuteert.

Masters of the Air is een serie als Band of Brothers en Pacific Rim, een miniserie die zich afspeelt tijdens de Tweede Wereldoorlog. Na de grondoorlog in Europa en de Amerikaans/Japanse oorlog in gebieden in de Grote Oceaan, krijgen we nu de levensgevaarlijke missies in de lucht boven Europa te zien.

Apple TV+


Opvallend is dat de serie op Apple TV+ verschijnt en niet op HBO. De twee eerdere series verschenen namelijk wel op HBO. De productiemaatschappijen zijn Playtone en Amblin Television. De productiemaatschappij Amblin is van oprichter Steven Spielberg.

De serie is en verfilming van het boek Masters of the Air: America's Bomber Boys Who Fought the Air War Against Nazi Germany van Donald L. Miller, waarin we de missies zien van de "Bloody Hundredth", de 100th Bombardment Group van de United States Army Air Forces.

Nieuwe trailer


Hieronder vind je de nieuwe trailer voor Masters of the Air die vanaf 26 januari wekelijks op Apple TV+ wordt verrijkt met een nieuwe aflevering. Er zijn er in totaal negen.
Aanbevolen artikelen