search
Teleurstellend bericht: deze langverwachte nieuwe Marvel-serie zien we pas in 2025

Teleurstellend bericht: deze langverwachte nieuwe Marvel-serie zien we pas in 2025

Het filmen was in eind 2022 afgerond, toch ontbreekt de serie op Disneys aankondiging.

Valeria Milić
Riri Williams (Dominique Thorne) kennen we uit Black Panther: Wakanda Forever, waarin haar uitvinding een enorme bijdrage levert in Wakanda's strijd. De miniserie over Riri, oftewel Ironheart, is voorlopig echter nog niet te zien.

In eerste instantie zou de serie in 2023 uitkomen, totdat Disney aankondigde dat dit op een later tijdstip zou gebeuren. Ironheart ontbrak op de meest recente lijst van series die in 2024 van start gaan, de verwachting is nu dat we Ironheart pas in 2025 te zien zullen krijgen.

Niet erg duidelijk


Riri ontwierp een beschermend pak in de stijl van Ironman (Robert Downey Jr.). Hoewel ze dit pak aan het einde van Black Panther: Wakanda Forever inleverde, wordt ze in haar miniserie opnieuw Ironheart.

Het is tot op heden niet helemaal duidelijk waarom Ironheart zo lang op de plank is blijven liggen. Disney is tot nu toe niet erg duidelijk geweest over deze kwestie.

Twee mogelijke redenen


In de pers worden twee mogelijke redenen genoemd. De eerste reden betreft de speciale effecten. Voor superheldenseries nemen deze vaak nogal wat tijd in beslag.De tweede reden is Disneys veranderde beleid. Na de teleurstellende ontvangst van Secret Invasion is het goed mogelijk dat de studio's voorzichtiger te werk gaan wat Marvel-series betreft.


Interesse behouden


Disney en Marvel Studios willen uiteraard de interesse van het publiek niet verliezen. Het is goed mogelijk dat het productieproces van Ironheart nog eens onder de loep wordt genomen wordt voordat Ironheart opnieuw op het scherm te zien is. Ironheart wordt in de loop van 2025 verwacht op Disney+.


Aanbevolen artikelen