search
Deze 4 mysterieuze thrillerseries op Netflix zuigen je vast aan je beeldscherm
Series / Featured

Deze 4 mysterieuze thrillerseries op Netflix zuigen je vast aan je beeldscherm

Je hoeft vanavond niet meer van die bank af met één van deze steengoede thrillerseries.

Voor een spannende mysteryserie is het niet lang zoeken op Netflix. Wij zetten enkele van de beste thrillers van Netflix voor je op een rijtje om uit te kiezen.

1899



In het jaar 1899 zet een migrantenschip koers naar het westen om het oude continent te verlaten. De passagiers, een gemengd gezelschap van Europese afkomst, worden opgeschrikt tijdens hun reis wanneer ze een ander schip op drift tegenkomen, midden op zee. Het is de start van een aanzwellende nachtmerrie, die hen naar vele plekken behalve het beloofde land brengt. Bekijk nu op Netflix.



Paranoid



De schijnbaar willekeurige moord op een jonge vrouw in een speeltuin leidt meerdere rechercheurs tijdens hun klopjacht naar een internationale samenzwering, die hen steeds dieper meezuigt in diens duistere geheimen. Bekijk nu op Netflix.



Katla



Na een vulkaanuitbarsting in het afgelegen IJslandse dorpje Vik wordt ontdekt dat de asregen mysterieuze krachten heeft. Terwijl de dorpsbewoners worstelen om te overleven, komen er vreemde, onverklaarbare gebeurtenissen aan het licht. Bekijk nu op Netflix.



The Woods



Vertelt het verhaal van een serie gruwelijke moorden tijdens een zomerkamp in de bossen van Warschau in 1994. Twee verminkte dode lichamen duiken op, maar twee anderen blijven vermist en de daders worden nooit gevonden. Bekijk nu op Netflix.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen