search
HBO Max kondigt eindelijk 5 grote series aan voor... 2025?

HBO Max kondigt eindelijk 5 grote series aan voor... 2025?

Een aantal grote HBO-series lijkt opgeschoven van volgend jaar naar het jaar daarop.

Bram de Groot
HBO Max heeft vijf van zijn grote series aangekondigd voor het jaar 2025. Deze aankondiging werd gedaan in een preview voor aankomend jaar. Klaarblijkelijk wilde de streamingdienst een einde maken aan alle speculaties rondom zijn grootste producties.

De grootste titel in 2025 lijkt het tweede seizoen van The Last of Us. Het vervolg op het sterk ontvangen en geliefde eerste deel start volgend jaar februari met de opnames, onder de codenaam "Mega Sword".

Nog vier grote series


In de promo voor 2024 zien we ook dat het derde seizoen van The White Lotus in 2025 verschijnt. Deze serie heeft al twee ijzersterk ontvangen seizoenen en het derde speelt zich af in een hotel in Thailand. Het seizoen focust zich op zijn eigenwijze manier op de dood en Oosterse religie en spiritualiteit.

Ook de succestitel Euphoria met onder andere Zendaya, Maude Apatow en Sydney Sweeney moet in 2025 terugkeren voor het derde seizoen. De opnames werden opgehouden door de stakingen in Hollywood, maar ook door de onverwachte dood van hoofdrolspeler Angus Cloud en uitvoerend producent Kevin Turen.

And Just Like That...


Het vervolg op Sex and the City keert in 2025 ook terug, met seizoen drie. De vijfde grote serie is Welcome to Derry: From the World of IT, de prequelserie op de tweeluifilm IT van Andy Muschietti. Check hieronder de promo van HBO Max.


De eerdere seizoenen van The Last of Us, The White Lotus, Euphoria en [i]And Just Like That... vind je gewoon nog op HBO Max.

Aanbevolen artikelen