search
Matthew Perry en John Krasinski hebben veel meer gemeen dan je zou denken

Matthew Perry en John Krasinski hebben veel meer gemeen dan je zou denken

Friends en The Office zouden volledig verpest zijn als Perry en Krasinski niet opgekomen waren voor hun personages.

Adriënne Koolen
Het meest frustrerende voor acteurs is dat zij weinig of zelfs helemaal geen inspraak hebben in de serie. Ze moeten hun vertrouwen, en hun hele carrière, in de handen van het team achter de schermen leggen. Matthew Perry en John Krasinski konden zich hier niet bij neerleggen.

Uiteraard willen sommige regisseurs of schrijvers juist wel inspraak van de acteurs. Zij snappen de personages immers door en door. Op deze manier konden zowel Perry als Krasinski hun personages in Friends en The Office redden van een complete ondergang.

De carrièrestrijd van Perry en Krasinski


Bijna elke fan van Friends houdt van de relatie tussen Chandler en Monica. Het is misschien wel de beste relatie van de serie (sorry Ross en Rachel fans), maar dit was niet altijd zo. Het plan was namelijk dat Chandler vreemd zou gaan op Monica.

Perry was sterk tegen dit idee en zei tegen de schrijvers dat het publiek hem nooit zou vergeven. Precies hetzelfde gebeurde bij Krasinski, aangezien zijn personage, Jim, niet trouw zou blijven aan Pam. Krasinski was het hier ook niet mee eens en besloot tegen de showrunner in te gaan.

Loyaliteit aan hun personages


Deze twee beslissingen van de acteurs zijn bewijs dat de twee mannen loyaal waren aan zowel hun personages als aan hun relatie in de serie.Friends is te streamen op HBO Max.Aanbevolen artikelen