search
Netflix lanceert nieuwe zwarte komedie met 'Everybody Loves Raymond'-ster

Netflix lanceert nieuwe zwarte komedie met 'Everybody Loves Raymond'-ster

De komiek heeft in zijn carrière al meerdere genres gespeeld, en nu is het tijd voor zwarte humor.

Glenn Walsh
Acteur en komiek Ray Romano maakt zijn opwachting om te spelen in No Good Deed, een nieuwe serie van Netflix dat bol staat van de zwarte humor en is bedacht, geschreven en geregisseerd door Liz Feldman.

Romano is bij het grote publiek het best bekend van zijn rol als Ray Barone in de langlopende en succesvolle sitcom Everybody Loves Raymond. Deze serie liep negen seizoenen lang van 1996 tot 2005 en sleepte maar liefst 15 Emmy-awards binnen.

Blut en berooid


Volgens Netflix zal Romano het personage van Paul spelen, een aannemer die wanhopig met pensioen wil, zijn schulden wil afbetalen en Los Angeles wil verlaten. Voortdurend gestrest en platzak is Paul's oplossing voor zijn geldproblemen om zijn prachtige huis in Los Feliz te verkopen, maar zijn fouten uit het verleden zullen hem blijven achtervolgen.

Het acht afleveringen tellende No Good Deed volgt drie zeer verschillende families die strijden om dezelfde villa in Spaanse stijl uit de jaren 20 te kopen, waarvan ze denken dat die al hun problemen zal oplossen.

Corona-resultaat


No Good Deed is een product dat uit de koker komt van Feldman toen ze aan het begin van de wereldwijde coronapandemie tijdens vele late avonden op zoek was naar een uitweg uit haar huis. Ze is Netflix erg dankbaar dat ze de kans hebben gegeven voor zo'n creatief project.Wanneer No Good Deed uitkomt is nog niet bekend. Je kunt wel alle afleveringen nog eens kijken van Everybody Loves Raymond op Prime Video.

Aanbevolen artikelen