search
HBO Max komt deze week met 6 nieuwe afleveringen waaronder het hilarische 'Bookie'

HBO Max komt deze week met 6 nieuwe afleveringen waaronder het hilarische 'Bookie'

Het wordt weer een volle week op HBO Max met een paar toppers om te bingen.

Glenn Walsh
Hieronder het wekelijkse overzicht met de drie meest opvallende series uitgelicht, inclusief trailer.The Gilded Age (seizoen 2 - aflevering 7)Verschijnt op: Maandag 11 december
Genre: Drama
Kijk op: HBO Max

Synopsis: De Amerikaanse Gilded Age was een periode van grote economische verandering. Tegen deze achtergrond begint in 1882 het verhaal van Marian Brook, de dochter van een overleden generaal. Ze gaat bij haar strenge tantes in New York wonen.


Julia (seizoen 2 - aflevering 7)Verschijnt op: Donderdag 14 december
Genre: Biografie / Drama
Kijk op: HBO Max

Synopsis: In 1962 kwam de onverschrokken kok en kookboekenschrijfster Julia Child met haar kenmerkende panache de Amerikaanse huiskamers binnen met The French Chef – haar vernieuwende programma dat de weg baande voor het moderne kookprogramma.

Bookie (seizoen 1 - aflevering 5-6)Verschijnt op: Donderdag 14 december
Genre: Komedie
Kijk op: HBO Max

Synopsis: Een ervaren bookmaker vecht om te overleven te midden van de legalisatie van gokken, steeds labielere klanten en het snelle leven in Los Angeles.
Overige series nieuw op HBO MaxHieronder de overige series die deze week op HBO Max verschijnen.

10 december: Rick and Morty (seizoen 7 - aflevering 9) - Animatie / Avontuur / Komedie - Na 20 jaar vermist te zijn geweest, staat Rick Sanchez opeens bij zijn dochter Beth voor de deur om bij haar en haar gezin in te trekken. Beth haalt Rick wel in huis, maar Jerry is niet zo blij met de hereniging.

11 december: 30 Coins (seizoen 2 - aflevering 8) - Drama / Fantasy / Horror - Pastoor Vergara vlucht voor zijn verleden en de duivel die hem achtervolgt voor een schat: één van de dertig munten die Judas kreeg om Jezus te verraden. Nu moet hij opnieuw de confrontatie aangaan en deze keer is hij er klaar voor.

14 december: Rap Sh!t (seizoen 2 - aflevering 7) - Komedie / Drama / Muziek - Rap Sh!t van Issa Rae is een comedyserie over drie vrouwen – een hiphop-duo en hun manager – die het proberen te maken in de muziekindustrie van Miami.

Aanbevolen artikelen