search
Dit is alles wat we weten over 'Black Panther'-serie 'Eyes of Wakanda'
Series / Nieuws

Dit is alles wat we weten over 'Black Panther'-serie 'Eyes of Wakanda'

In 2024 zal een gloednieuwe animatieserie uitkomen over de wereld van Wakanda.

Fans kijken reikhalzend uit naar nog meer films over de wereld van Black Panther, en nu worden hun wensen vervuld met de animatieserie Eyes of Wakanda. Wanneer kunnen we deze serie verwachten, en wat zal er in gaan gebeuren?

In 2024 zal de serie over de krijgers van Wakanda uitkomen op Disney+, samen met andere Marvel-series als X-Men '97 en Your Friendly Neighborhood Spider-Man.

Plot


De officiƫle beschrijving van de aankomende serie luidt: "Door de hele geschiedenis van Wakanda hebben dappere krijgers de opdracht gekregen om de wereld rond te reizen om gevaarlijke vibranium-artefacten terug te halen. Dit is hun verhaal."

Helaas zijn er nog niet meer details vrijgegeven over het project, dat toch al redelijk snel zal moeten gaan verschijnen.

De wereld van Wakanda


Na de tragische dood van Chadwick Boseman in 2022 kwam de tweede film uit in de Black Panther-filmreeks uit: Black Panther: Wakanda Forever. De vervolgilm werd goed ontvangen en bracht meer dan 850 miljoen dollar op.

Bekijk op instagram


Ondanks het succes van beide films is er nog geen derde deel aangekondigd. Producent Nate Moore deelde eerder dat men eerst wilde zien hoe de tweede film werd ontvangen voordat er grote beloftes zouden worden gemaakt voor een nieuw deel.

Release


De verwachting is dat Eyes of Wakanda tegen het einde van 2024 uit zal komen. Beide Black Panther-films zijn nu te zien bij Disney+.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen