search
Deze 4 ijzersterke Scandinavische thrillerseries op NPO Plus houden je aan de buis gekluisterd
Series / Featured

Deze 4 ijzersterke Scandinavische thrillerseries op NPO Plus houden je aan de buis gekluisterd

Voor spannende nordic noir-series moet je op NPO Plus wezen.

Voor de beste Scandinavische thrillers moet je op NPO Plus wezen, die een hele collectie klaar hebben liggen ervan. Check gauw of je onderstaande series al op je kijklijstje hebt staan.

Twin



Erik en Adam zijn een eeneiige tweeling. Het contrast tussen de twee broers kan bijna niet groter zijn: Erik is een vrijbuiter met forse schulden, Adam is een succesvolle zakenman met liefhebbende echtgenote en twee kinderen. Een conflict kan niet uitblijven, en de gevolgen zijn ingrijpend.

Bekijk Twin nu bij NPO Plus.



The Bridge



In de juridische schemerzone tussen Denemarken en Zweden werkt de Zweedse rechercheur Saga Norén samen met Deense collega's om seriemoordenaars te stoppen.

Bekijk The Bridge nu bij NPO Plus.



Rebecka Martinsson



Wanneer een goede jeugdvriendin onverwacht overlijdt, keert Rebecka terug naar Kiruna, de plek waar ze opgroeide. Al snel ontdekt ze dat haar vriendin vermoord is. Ze besluit niet naar Stockholm terug te keren tot de zaak is opgelost.

Bekijk Rebecka Martinsson nu bij NPO Plus.



Thin Ice



Op Groenland moet de Arctische Raad vergaderen over een verstrekkend voorstel van Elsa Engström, de Zweedse minister van Buitenlandse Zaken. Zij wil alle olieboringen op Groenland verbieden om het milieu te beschermen. De verdwijning van een onderzoeksschip voor de Groenlandse kust, met aan boord de adviseur van Engström, zet alle verhoudingen op scherp.

Bekijk Thin Ice nu bij NPO Plus.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen