search
SerieTotaal tipt: deze nieuwe Netflix-series scoren het hoogst
Series / Featured

SerieTotaal tipt: deze nieuwe Netflix-series scoren het hoogst

Deze nieuwe Netflix-series lopen weg met de hoogste scores van onze recensenten.

Van hilarische onderbroekenlol tot bloederige horror - het is allemaal te vinden in de catalogus van Netflix. De recensenten van SerieTotaal delen hun beste tips voor een nieuwe Netflix-serie en vertellen je waarom.

Hieronder vind je onze recensies van de hoogst scorende titels op Netflix van de afgelopen tijd.

Obliterated





★★★☆☆

Synopsis: Een eliteteam van speciale operaties wordt samengesteld uit verschillende takken van de Amerikaanse strijdkrachten en inlichtingendiensten om te voorkomen dat een dodelijk terroristennetwerk Las Vegas opblaast. Ze voltooien de missie en vieren dat met een nacht in de stad vol seks, drugs en alcohol.

Recensie: "Sommigen omschrijven de serie als een melange van 'Mission: Impossible' en 'The Hangover', gedragen door een team met de aandoenlijke klunzigheid van 'Guardians of the Galaxy'. Terecht gonst het online van tegenstrijdigheid, want de een loopt weg met de onderbroekenlol die de volle acht afleveringen strak staat, terwijl de ander er geen moer om geeft."

Lees de rest van de recensie.

Sweet Home seizoen 2





★★★★★

Synopsis: Hyun, een eenzame middelbare scholier die zijn hele familie verloor in een vreselijk ongeluk, wordt gedwongen zijn huis te verlaten en moet een nieuwe realiteit onder ogen zien waarin monsters de hele mensheid proberen uit te roeien. Nu moet hij tegen de klok vechten om te redden wat er over is van de mensheid voordat het te laat is.

Recensie: "Waar het eerste seizoen zich richtte op de paniek rondom de onverklaarbare verschijning van monsters, daar gaat het tweede vooral over het achterhalen van het ontstaan van deze schepsels… zoals we van Zuid-Koreaanse horror mogen verwachten komt de anatomie van de mens ongeremd visueel in beeld. Gruwelijke laboratoriumtaferelen, exploderende ingewanden en alles wat niet doodgaat als je er een kogel doorheen jaagt met een vlammenwerper in de fik zetten."

Lees de rest van de recensie.

Odio il Natale




★★★☆☆

Synopsis: Een alleenstaande verpleegkundige liegt tegen haar familie door te zeggen dat ze een vriendje heeft. Ze heeft 24 dagen tot Kerstmis om er echt eentje te vinden.

Recensie: "Zoals je van een romantische komedie in kerstsferen kunt verwachten komt aan het einde alles goed en overheerst de kerstgedachte. En laten we eerlijk zijn: dat is voor velen stiekem toch wel de reden om zo'n serie te kijken, nietwaar?"

Lees de rest van de recensie.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen