search
Jennifer Aniston over die stomende scène in 'The Morning Show'
Series / Nieuws

Jennifer Aniston over die stomende scène in 'The Morning Show'

De Friends-actrice heeft al drie seizoenen een grote rol in de serie, en doet het met Jon Hamm.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Actrice Jennifer Aniston heeft na Friends een indrukwekkende carrière weten op te bouwen met rollen in uiteenlopende films, waaronder enkele grote blockbusters. Sinds 2019 is ze het gezicht van een nieuwe tv-serie: The Morning Show.

In de serie zien we de 54-jarige Aniston als het personage Alex Levy en andere rollen komen van Reese Witherspoon als Bradley Jackson, Billy Crudup als Cory Ellison en Mark Duplass als Chip Black.

Jon Hamm

Sinds seizoen drie heeft ook Jon Hamm, de 52-jarige ster uit Mad Men en vele films, een rol in de dramaserie van Apple TV+. Hij speelt Paul Marks, een tech-miljardair die de zender UBA wil kopen.

De personages van Aniston en Hamm kunnen het in een van de afleveringen goed met elkaar vinden, ook onder de lakens. Een bepaalde scène maakte heel wat los bij de kijkers, aangezien we Aniston bijna geheel uit de kleren zien gaan en samen met Hamm over het bed rolt, terwijl hij haar borsten bedekt met zijn handen.

Ongemakkelijk?


"Ik heb me nooit ongemakkelijk gevoeld," zei Aniston over de scène, in gesprek met Variety. "Jon was altijd zo'n heer - ik bedoel elke beweging, elke scène: 'Gaat het?' Het was ook erg gechoreografeerd. Dat is het mooie van Mimi en onze prachtige editor, de muziek en de belichting. Je bereidt je er dus niet op voor."



"Ze vroegen ons of we een intimiteitscoördinator wilden. Ik ben van de oude stempel, dus ik dacht: 'Wat betekent dat?' Ze zeiden: Dat is iemand die je vraagt of alles goed met je gaat', en ik zei vervolgens: 'Alsjeblieft, dit is al ongemakkelijk genoeg!'" aldus Aniston.

Doorgewinterd


Ze voegde eraan toe: "We zijn doorgewinterd - we regelen dit samen wel". Hoe Hamm over de scène denkt, werd niet duidelijk uit het interview met Aniston. Overigens geeft ze ook aan dat onder andere regisseur Mimi Leder ook gewoon aanwezig was.

Foto's en beelden uit de aflevering zijn te zien op de website van Daily Mail en de serie volg je op Apple TV+.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen