search
Dit 'Game of Thrones'-personage had veel beter op de IJzeren troon kunnen zitten dan Bran
Series / Nieuws

Dit 'Game of Thrones'-personage had veel beter op de IJzeren troon kunnen zitten dan Bran

Er hebben moedige koningen op de IJzeren troon gezeten, maar dit personage zou de perfecte kandidaat zijn geweest.

De IJzeren troon, de troon van de koningen van de Zeven Koninkrijken. Ieder Game of Thrones-personage zou hier wel op willen zitten. Het is Bran gelukt, maar er zijn een heleboel personages die hier beter hadden kunnen zitten en dan hebben we het niet over Daenerys of Jon Snow.

De IJzeren troon is gemaakt door koning Aegon I Targaryen en bestaat uit alle zwaarden die hij veroverd heeft van zijn vijanden. Dit zouden er zeker duizend zijn. Het is dus een hele eer om op deze troon te zitten, maar wie verdient deze plek?

Een betere optie


Er hebben heel wat moedige koningen op de troon gezeten. Lady Margaery Tyrell zou deze lijst hebben kunnen versterken. Ze was alles wat Cersei Lannister probeerde te zijn: getalenteerd, slim in termen van politiek en geliefd bij het volk.

Ze was manipulatief en berekend, maar ze gaf heel veel om haar mensen en dit was bij iedereen bekend. Toch was ze ook heel sterk en kon ze de juiste beslissingen nemen, ook al was dat moeilijk.

Een sterke rechterhand


Haar vastberadenheid, populariteit en charme hadden haar een perfecte heerser gemaakt. Wanneer haar diplomatieke aanpak gekoppeld was geworden aan het advies van vrouwe Olenna, zouden de twee niet te stoppen zijn geweest.Stream Game of Thrones op HBO Max.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen