search
Deze 4 ijzersterke scifi-series op Netflix mogen niet missen op jouw watchlist
Series / Featured

Deze 4 ijzersterke scifi-series op Netflix mogen niet missen op jouw watchlist

Tijd voor een nieuw scifi-avontuur, zonder jouw bank ervoor te hoeven verlaten?

Onder de VOD-diensten is Netflix de koning van de scifi-serie. Als je in bent voor een nieuw scifi-avontuur, check dan zelf welke van onderstaande steengoede scifi-series jij een kans gaat geven.

Maniac



In deze scifi-serie komen de twee vreemden Annie en Owen elkaar tegen tijdens een farmaceutisch onderzoek naar een pil die beweert alle pijn uit het leven te wissen. Hun persoonlijke problemen raken verweven met hun hallucinaties als gevolg van de pil, en samen komen ze terecht in bizarre en verbindende werelden.

Bekijk nu bij Netflix.



A Girl and an Astronaut



De terugkeer van een astronaut na een verdwijning van dertig jaar doet een verloren liefde herleven, maar wekt ook de interesse van een bedrijf dat wil weten waarom de man niet ouder is geworden.

Bekijk nu bij Netflix.



Manifest



Een vlucht van Jamaica naar New York ervaart een korte periode van bliksem en zware turbulentie. Wanneer ze landen, vernemen de passagiers en de bemanning dat er meer dan vijf en een half jaar zijn verstreken tussen het opstijgen en het landen van de vlucht, gedurende welke tijd men dacht dat ze dood waren.

Bekijk nu bij Netflix.



Another Life



In de nabije toekomst verschijnt een onbekend voertuig uit de ruimte in een baan rond de aarde om een mysterieus object te planten op onze planeet. In de serie doet de Aarde een poging te ontdekken wat het object is, hoe het er gekomen is en wie er achter deze vreemde actie zit.

Bekijk nu bij Netflix.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen