search
Een nieuwe groep Avengers is onthuld voor het Marvel Cinematic Universe
Series / Foto's

Een nieuwe groep Avengers is onthuld voor het Marvel Cinematic Universe

De volgende Marvel-serie What If…? verschijnt start over enkele dagen, met een hoop verrassingen.

In het eerste seizoen van What If…? zagen we een andere Captain America en Star-Lord en ontdekten we dat Ultron het gevecht in Avengers: Age of Ultron had gewonnen. Binnenkort start het tweede seizoen en daarin zijn weer heel wat alternatieve Universa te zien.

Vanaf 22 december zet Disney+ iedere dag een nieuwe aflevering van What If…? online en op Toonado.com, via de perssite van Disney+, zijn nu tien afbeeldingen uit het nieuwe seizoen verschenen, met daarop enkele onthullingen.

Avengers


De meest opvallende afbeelding is misschien wel die met een alternatieve invulling van de groep Avengers. Dit team bestaat onder andere uit Mar-Vell en Goliath. Maar er is meer, we zien namelijk ook een beeld van Hela en Wenwu alias The Mandarin.

Als klap op de vuurpijl zien we ook de Supreme-variant van Doctor Strange, die ook in seizoen één te zien was. Er zijn dus meer beelden uit het nieuwe seizoen te zien.

Negen afleveringen


Net als het eerste seizoen bestaat seizoen 2 uit negen afleveringen, waarvan de eerste What If... Nebula Joined the Nova Corps? heet. Deze verschijnt op 22 december en de laatste aflevering debuteert op 30 december, uiteraard op Disney+.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen