search
Beste misdaadserie van de afgelopen jaren scoort een fenomenale 8,5 op IMDb en is te streamen op Netflix
Series / Featured

Beste misdaadserie van de afgelopen jaren scoort een fenomenale 8,5 op IMDb en is te streamen op Netflix

De serie 'Ozark' wordt hogelijk gewaardeerd en is nog altijd te bekijken op Netflix.

De televisieserie Ozark neemt de kijkers mee op een adembenemende reis vol spanning en intriges. Met een indrukwekkende IMDb-score van een 8,5 en een even zo mooie Rotten Tomatoes-beoordeling van 82%, heeft de serie zich stevig gevestigd tussen de beste misdaad- en dramaseries van de afgelopen jaren.

De serie liep van 2017 tot en met 2022 en neemt ons vier seizoen lang mee in de wereld van het gezin Byrde. De Byrdes worden gedwongen om hun comfortabele stadsleven in Chicago achter zich te laten en een nieuw bestaan op te bouwen in de ogenschijnlijk vredige Ozarks. Het ogenschijnlijk normale gezin, komt, door omstandigheden, echter in de onderwereld van drugs en financiële fraude terecht.

Jason Bateman


Ozark schittert door zijn meesterlijke cinematografie en de scherp geschreven dialogen. De acteerprestaties, met Jason Bateman in de hoofdrol als de geniale financiële planner Marty Byrde, tillen de serie naar een hoger niveau. Het is een verhaal dat voortdurend de grenzen van moraliteit en rechtvaardigheid verkent.

Door de seizoenen heen raakt de familie steeds verder in de penarie en wordt zij constant met allerlei dreigingen geconfronteerd. Elke stap die ze zetten, elke beslissing die ze nemen, lijkt bezaaid met gevaar en onzekerheid. De spanning in Ozark is voelbaar en houdt de kijkers aan hun stoel gekluisterd. De serie weeft een web van intriges dat elke afleveringen alleen maar groter lijkt te worden.

Kijken


Kijk deze meesterlijke serie op Netflix.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen