search

Ons nieuws van donderdag 14 december 2023

Fans uitzinnig: deze onverwachte hitserie op Prime Video krijgt een nieuw seizoen!
Series / Nieuws

Fans uitzinnig: deze onverwachte hitserie op Prime Video krijgt een nieuw seizoen!

The Hollywood Reporter bericht dat de kogel door de kerk is!

De fantasykomedie gebaseerd op de bestseller van Neil Gaiman en Sir Terry Pratchett krijgt zijn afronding. In 2019 werd het verhaal verfilmd als miniserie, maar het publiek was zo enthousiast dat er een tweede seizoen kwam.

Gaiman heeft meerdere malen aangegeven dat hij samen met wijlen Pratchett plannen had voor een vervolg. Het derde, en tevens laatste, seizoen van Good Omens biedt eindelijk de gelegenheid om het verhaal van Aziraphale (Martin Sheen) en Crowley (David Tennant) af te ronden.

Ongelooflijk mis


In een verklaring liet Gaiman het volgende weten: "Ik ben ontzettend blij dat ik het verhaal dat Terry en ik aan het uitwerken waren eindelijk afgemaakt kan worden. Terry stond erop dat we bij een verfilming het verhaal in zijn geheel zouden brengen".

"In het eerste seizoen ging het om het voorkomen van Armageddon. Seizoen 2 was wat dat betreft een stuk rustiger, maar misschien met een minder leuk einde dan mensen gehoopt hadden. In het slotseizoen gaan er dingen ongelooflijk mis, en Aziraphale en Crowley moeten opnieuw ingrijpen wat de plannen voor Armageddon betreft. Ze krijgen het druk," besluit Gaiman.

Start op korte termijn


Hoewel er momenteel nog geen startdatum is voor de opnames is het de bedoeling dat deze op korte termijn zullen beginnen. Ook nu zal BBC Studios de productie verzorgen, het filmen zelf zal plaatsvinden in Schotland. We houden jullie uiteraard op de hoogte.

Bekijk op instagram


Op Instagram tikt menig fan in caps: "Kan ik een luid yahoo horen," aldus luzdoesart. Cookiecatshroom voegt hier aan toe: "We winnen!" Kiddosux, tot slot, is wat rustiger: "Ik ben zo kalm als een trillende natte chihuahua". Good Omens is op Prime Video te bekijken.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Recensie Netflix-serie 'Analog Squad'
Recensie

Recensie Netflix-serie 'Analog Squad'

Gelaagd familiedrama vol verrassingen ontvouwt zich tot een knallend spektakel.

Regie: Nalina Chayasombat | Cast: Nopachai Chaiyanam (Pond), Greg Garcia (Michael), Namfon Kullanat Preeyawat (Lily), Kritsanapoom Pibulsonggram (Keg), Wipawee Patnasiri (Bung), e.a. | Afleveringen: 8 | Speelduur: 55-70 minuten | Jaar: 2023

Pond bezoekt zijn op sterven liggende vader omdat het diens laatste wens is zijn zoon, met wie hij lang geleden het contact heeft verbroken, voor een laatste keer te zien. Omdat het Ponds gezin lang geleden uit elkaar is gevallen regelt hij tegen betaling een nepgezin dat hem vergezelt bij zijn bezoek. De situatie neemt echter een wending wanneer de afgeschreven vader lijkt op te knappen.

Familie is een terugkerend thema in veel recente Aziatische films en series. Deze verhalen zijn vaak erg gelaagd en gecompliceerd, maar excelleren in hun gedetailleerdheid, wat zorgt voor een intensieve kijkervaring. Ook Analog Squad bevat een plot dat alle kanten op gaat, zonder dat de focus op de dramaturgische boog te verliezen. De serie valt aldus te prijzen om haar sterke structuur.

Analog Squad neemt de tijd om de geschiedenis van Ponds familie te tonen. Daarbij weten de makers een perfecte balans te vinden in het geven van uitleg en het oproepen van vragen. Steeds wanneer je denkt de serie door te hebben blijkt de situatie toch weer gecompliceerder in elkaar te steken. Het verhaal draait dan ook om de complexiteit van familierelaties en hoe deze nooit helemaal begrepen kunnen worden, tenzij je er van begin tot eind getuige van bent geweest.

En dus neemt de serie ons daar in mee. Gedurende acht vermakelijke afleveringen duiken we steeds verder terug in de familiegeschiedenis van Pond, die altijd geprobeerd heeft om de beste keuzes te maken voor zijn familie, ook al pakten die keuzes voor hemzelf vaak slecht uit. Daarmee wordt de interessante vraag opgeworpen of het nodig is de familie altijd op de eerste plaats te zetten, wanneer dit ten koste gaat van je eigen levensloop. Het antwoord op die vraag laat Analog Squad in het midden.

Een ander leuk aspect is dat het verhaal zich voornamelijk afspeelt in de laatste veertig dagen van 1999, een tijd die in het teken stond van onzekerheid. De door sommigen destijds ervaren angst dat in 2000 de wereld zou vergaan loopt parallel aan Ponds ontwikkeling, die ziet hoe zijn familie uit elkaar dreigt te vallen. De wereld bleek echter prima voorbereid op deze jaarwisseling, dus konden we aan het begin van de nieuwe eeuw opgelucht ademhalen. Zo eindigt ook deze serie optimistisch, wat een fijne conclusie is van een onstuimige familiegeschiedenis.

★★★★☆

Analog Squad is te zien bij Netflix.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Deze misselijkmakende thriller uit 2023 ben je misschien al vergeten, maar blijft een dikke aanrader
Series / Featured

Deze misselijkmakende thriller uit 2023 ben je misschien al vergeten, maar blijft een dikke aanrader

Kijkers zijn laaiend enthousiast over de bloedstollend spannende en aangrijpende Duitse miniserie Liebeskind op Netflix.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het geroezemoes over Liebes Kind blijft maar aanhouden. En, heel eerlijk gezegd, dat kan ook niet anders. Bijna iedereen die de miniserie heeft gezien is laaiend enthousiast over deze ijzingwekkende thriller.

Deze serie is volgens de kijkers bloedstollend spannend. Zijn het vaak de Scandinavische misdaad- en thrillerseries die bovenaan de lijstjes prijken, deze Duitse dramatische miniserie mag zeker niet ontbreken in je top tien. Zowel op Netflix als IMDb en Rotten Tomatoes scoort de serie hoog.

Adoptie


De serie heeft veel lof gekregen vanwege de sterke acteerprestaties en het aangrijpende verhaal. Het gaat over de impact van het geadopteerd worden op de verschillende leden van een familie en de zoektocht naar een eigen identiteit binnen een sterk afgezonderd leefmilieu.

Diep in een donker bos leeft Lena samen met twee kinderen: Hannah en Jonathan. Ze leven in een van daglicht afgesloten huis, in volledige opsluiting en isolatie. Ze worden onderhouden door een mysterieuze man die hen volledig controleert in alles wat zij doen. Na een ontsnappingspoging en een bijna fataal auto-ongeluk van Lena begint pas de echte nachtmerrie.

Ware gebeurtenis


Dus mocht je nog niet aan deze serie zijn begonnen, wacht niet langer! Dit bloedstollende semi-fictief verhaal is gebaseerd op waargebeurde feiten. De serie bestaat uit zes delen.Het verhaal is een bewerking van het boek van Romy Hausmann. Zij heeft zich voor haar boek laten inspireren op de tragische ontvoeringszaken in Oostenrijk: de zaak Fritzl en de zaak rond Natascha Kampusch.

Binge-waardig


Fans vinden de serie binge-waardig omdat de makers erin slagen tot aan het slot met verrassingen te komen, maar ook de plot en de ijzersterke cast bestaande uit onder andere Kim Riedle, Naila Schuberth, Sammy Schrein, Hans Löw en Justus von Dohnányi. Vooral de 12-jarige actrice Naila Schubert wordt geprezen om haar acteerkunsten.Op Netflix worden true crime-docu’s verslonden. Met Liebes Kind komen ook deze kijkers aan hun trekken ook al is de verhaallijn fictief, deze serie laat je als kijker niet meer los. Dus wees gewaarschuwd. Bekijk de serie hier op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Virgin River' worstelt met een groot probleem
Series / Nieuws

'Virgin River' worstelt met een groot probleem

Tijd is nogal een probleem in de Netflix-serie 'Virgin River'.

Series zijn er in allerlei verschillende soorten. Sommige zijn enorm spannend en zorgen ervoor dat je op het puntje van je stoel zit, terwijl andere er juist voor zorgen dat je tot rust komt. Voor allebei is er een publiek, maar dan moet het natuurlijk wel op de juiste manier gedaan worden.

De succesvolle Netflix-serie Virgin River behoort tot de rustige categorie. Als je even wegkijkt mis je niet meteen iets belangrijks, dus je hoeft niet permanent je aandacht erbij te houden. Hoe moe je ook bent en wat voor dag je ook hebt gehad: het kijken naar het alledaagse leven van de personages kan er altijd nog bij.

Ongeloofwaardig


Toch heeft Virgin River de laatste seizoenen een probleem op dit vlak. En dat heeft vooral te maken met de tijd. In de tijdlijn van de serie is er in de afgelopen 5 seizoenen slechts een aantal maanden voorbij gegaan, terwijl er in de echte wereld jaren overheen zijn gegaan.

Het begint ongeloofwaardig te worden, aangezien de acteurs zichtbaar ouder worden. Dat is logisch, want de serie is inmiddels al bijna vijf jaar bezig. De personages zouden niet veel ouder moeten zijn geworden, maar dat zijn de acteurs dus wel.

Tijdsprong


Dit is vooral te merken aan het personage Christopher (Chase Petriw). Hij was in de eerdere seizoenen nog een klein kind, maar is nu duidelijk ouder geworden. Een manier om dit op te lossen zou een sprong in de tijd zijn. Dat is misschien even wennen, maar op de lange termijn zou het de serie wel geloofwaardiger maken.Bekijk Virgin River op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Verrassende cijfers: dít zijn Netflix' drie best bekeken series in 2023!
Series / Nieuws

Verrassende cijfers: dít zijn Netflix' drie best bekeken series in 2023!

De streaming-gigant komt als eerste platform met cijfers voor de eerste helft van 2023.

Als oudste en grootste streaming-platform is Netflix vaak genoeg bekritiseerd voor hun gebrek aan transparantie. Het is niet altijd even duidelijk waarom series gecanceld worden, daarnaast is er een gebrek aan overzichten van kijkcijfers. Op dinsdag 12 december kwam hier verandering in, toen publiceerde Netflix namelijk voor het eerst hun kijkcijfers.

Het betreft hier het wereldwijde aantal aan totale streaming-uren, en beslaat de eerste helft van 2023. We praten hier over ruim 18.000 titels waarbij geen onderscheid is gemaakt tussen Netflix' eigen content en series die het bedrijf niet zelf heeft laten maken. De uitkomst is verrassend: de lijst wordt aangevoerd door The Night Agent, Ginny and Georgia en het Koreaanse drama The Glory.

Gevarieerde top drie


De top drie toont variatie wat genre betreft. De koppositie van The Night Agent is niet zo'n verrassing: de onverwachte knaller ging van start op 23 maart van dit jaar en is maar liefst 812,1 miljoen uur gestreamd.

Seizoen 2 van Ginny and Georgia ging in première op 5 januari 2023 en is 665,1 miljoen uur gestreamd. The Glory is gesplitst uitgezonden, waarbij de eerste helft op 30 december 2022 begon en vanaf 10 maart 2023 was de tweede helft te zien.

Voorsprong


The Night Agent is een actiethriller over een politiek complot op hoog niveau en heeft een tweede seizoen gekregen. Ginny and Georgia is een komedie-dramaserie over het gezin van de voormalige tienermoeder Georgia (Brianne Howey) en haar tienerdochter Ginny (Antonia Gentry). De serie heeft akkoord voor een derde én een vierde seizoen. The Glory vertelt het verhaal van Moon Dong-eun (Song Hye-kyo) die als volwassene gruwelijke wraak neemt op de klasgenoten die haar destijds getreiterd hebben. Er is momenteel niets bekend over een eventueel vervolg aangezien het verhaal van Moon is afgerond.Netflix-topman Ted Sarandos lichtte eveneens toe waarom Netflix niet eerder met cijfers kwam. Het bedrijf was nog bezig met groei en wilde de concurrentie geen voorsprong geven.

Sfeer van wantrouwen


Sarandos: "We waren als bedrijf nog in de groeifase. Voor de makers zaten er ook voordelen aan verbonden, want ze stonden minder onder druk wat kijkcijfers betreft". Sarandos erkent daarnaast dat het gebrek aan transparantie op een bepaald moment wel voor "een sfeer van wantrouwen" zorgde. Aangezien Netflix inmiddels is uitgegroeid tot een grote speler is het in de toekomst wel de bedoeling om halfjaarlijks een overzicht van de wereldwijde streaming-uren te publiceren.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Yellowstone' is geannuleerd na seizoen 5, maar er zijn toch details over seizoen 6 gelekt
Series / Nieuws

'Yellowstone' is geannuleerd na seizoen 5, maar er zijn toch details over seizoen 6 gelekt

Er zijn interessante details gelekt over het verhaal dat nooit gefilmd is: Yellowstone seizoen 6.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De hitserie Yellowstone is gestopt na vijf seizoenen, maar dat was niet het originele plan. Helaas had de serie geen keuze toen Kevin Costner besloot om Yellowstone te verlaten. Er was dus nog veel meer gepland voor de serie en één van deze details is nu bekend.

Er werd lang niet gepraat over de plannen voor seizoen 6, tot een recent interview van @Tasteofcontry op Instagram met Cory Asbury. De muzikant zou een nieuw lid van de Dutton-familie spelen. Lees hieronder zijn quote:

Het interview


"Ik zou Kayce’s verloren broer spelen. Ik was er heel erg enthousiast over en ik baalde verschrikkelijk toen de serie geannuleerd werd."

Fans hadden al heel lang aangegeven dat Asbury heel erg op Kayce leek en blijkbaar was Yellowstone-maker Taylor Sheridan het hiermee eens.

De mogelijkheden


Er is geen kans meer voor Asbury om in Yellowstone te spelen, maar dat betekent niet dat hij geen deel uit kan maken van de Dutton-familie. Hij zou bijvoorbeeld in één van de geplande spin-offs (6666 en 2024) kunnen spelen of in één van de prequels.

Bekijk op instagram


Stream Yellowstone op Skyshowtime.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Mysterieuze naam in 'Stranger Things' seizoen 5 geplaagd door mede-maker Ross Duffer
Series / Nieuws

Mysterieuze naam in 'Stranger Things' seizoen 5 geplaagd door mede-maker Ross Duffer

Ross Duffer plaagt fans met een lijst van personages, maar er is één naam doorgekrast.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Alle fans zitten vol spanning af te wachten op het volgende en (helaas) laatste seizoen van de hitserie Stranger Things. De schrijvers zijn kijkers al een tijdje aan het plagen met filmpjes en details over het laatste seizoen, maar zij zijn niet de enige.

Ross Duffer heeft onlangs een foto van een callsheet op zijn verhaal op Instagram gepost. Op deze callsheet staan allerlei namen van personages. Helaas is dit verhaal niet meer beschikbaar, maar hieronder is een screenshot van het verhaal te zien:Een mysterieuze naam


Veel van deze namen zijn bekend, zoals Joyce Byers, Jim Hopper, Mike en Nancy Wheeler en Eleven. De lijst bestaat uit 14 namen, maar één naam is niet te lezen.

Het is dus niet bekend wie dit mysterieuze personage is, maar het zou wel kunnen betekenen dat dit mysterieuze personage voor het eerst te zien zal zijn in seizoen 5.

Nieuwe cast?


De Duffer-broers hadden eigenlijk beloofd dat er geen nieuwe personages geïntroduceerd zouden worden, maar deze belofte hebben ze verbroken. Er was namelijk al bekendgemaakt dat Terminator-ster Linda Hamilton zich bij de cast heeft gevoegd.Het is dus mogelijk dat het mysterieuze personage van haar is, maar niets is zeker. We zullen moeten wachten tot de première om erachter te komen wie dit mysterieuze personage is.

Te streamen op Netflix


Stranger Things is te streamen op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Beste misdaadserie van de afgelopen jaren scoort een fenomenale 8,5 op IMDb en is te streamen op Netflix
Series / Featured

Beste misdaadserie van de afgelopen jaren scoort een fenomenale 8,5 op IMDb en is te streamen op Netflix

De serie 'Ozark' wordt hogelijk gewaardeerd en is nog altijd te bekijken op Netflix.

De televisieserie Ozark neemt de kijkers mee op een adembenemende reis vol spanning en intriges. Met een indrukwekkende IMDb-score van een 8,5 en een even zo mooie Rotten Tomatoes-beoordeling van 82%, heeft de serie zich stevig gevestigd tussen de beste misdaad- en dramaseries van de afgelopen jaren.

De serie liep van 2017 tot en met 2022 en neemt ons vier seizoen lang mee in de wereld van het gezin Byrde. De Byrdes worden gedwongen om hun comfortabele stadsleven in Chicago achter zich te laten en een nieuw bestaan op te bouwen in de ogenschijnlijk vredige Ozarks. Het ogenschijnlijk normale gezin, komt, door omstandigheden, echter in de onderwereld van drugs en financiële fraude terecht.

Jason Bateman


Ozark schittert door zijn meesterlijke cinematografie en de scherp geschreven dialogen. De acteerprestaties, met Jason Bateman in de hoofdrol als de geniale financiële planner Marty Byrde, tillen de serie naar een hoger niveau. Het is een verhaal dat voortdurend de grenzen van moraliteit en rechtvaardigheid verkent.

Door de seizoenen heen raakt de familie steeds verder in de penarie en wordt zij constant met allerlei dreigingen geconfronteerd. Elke stap die ze zetten, elke beslissing die ze nemen, lijkt bezaaid met gevaar en onzekerheid. De spanning in Ozark is voelbaar en houdt de kijkers aan hun stoel gekluisterd. De serie weeft een web van intriges dat elke afleveringen alleen maar groter lijkt te worden.

Kijken


Kijk deze meesterlijke serie op Netflix.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Een nieuwe groep Avengers is onthuld voor het Marvel Cinematic Universe
Series / Foto's

Een nieuwe groep Avengers is onthuld voor het Marvel Cinematic Universe

De volgende Marvel-serie What If…? verschijnt start over enkele dagen, met een hoop verrassingen.

In het eerste seizoen van What If…? zagen we een andere Captain America en Star-Lord en ontdekten we dat Ultron het gevecht in Avengers: Age of Ultron had gewonnen. Binnenkort start het tweede seizoen en daarin zijn weer heel wat alternatieve Universa te zien.

Vanaf 22 december zet Disney+ iedere dag een nieuwe aflevering van What If…? online en op Toonado.com, via de perssite van Disney+, zijn nu tien afbeeldingen uit het nieuwe seizoen verschenen, met daarop enkele onthullingen.

Avengers


De meest opvallende afbeelding is misschien wel die met een alternatieve invulling van de groep Avengers. Dit team bestaat onder andere uit Mar-Vell en Goliath. Maar er is meer, we zien namelijk ook een beeld van Hela en Wenwu alias The Mandarin.

Als klap op de vuurpijl zien we ook de Supreme-variant van Doctor Strange, die ook in seizoen één te zien was. Er zijn dus meer beelden uit het nieuwe seizoen te zien.

Negen afleveringen


Net als het eerste seizoen bestaat seizoen 2 uit negen afleveringen, waarvan de eerste What If... Nebula Joined the Nova Corps? heet. Deze verschijnt op 22 december en de laatste aflevering debuteert op 30 december, uiteraard op Disney+.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Enorm plotgat in 'Friends'-aflevering met Bruce Willis ontdekt
Series / Nieuws

Enorm plotgat in 'Friends'-aflevering met Bruce Willis ontdekt

Het is moeilijk te geloven dat de 'Friends'-schrijvers dit over het hoofd zagen.

Bruce Willis is natuurlijk vooral bekend van films als Die Hard en Pulp Fiction. In het jaar 2000 verscheen de acteur echter ook in de legendarische sitcom Friends.

Willis had een gastrol in drie afleveringen van het zesde seizoen van de sitcom. In die episodes speelde hij de vader van de veel jongere vriendin van Ross Geller, het personage gespeeld door David Schwimmer.

Plotgat


Er zit echter een enorm plotgat in de scripts van de afleveringen waarin Willis verschijnt. De Friends-personages Joey, Chandler en Ross hadden het namelijk vaak over de Die Hard-films, de actie-franchise waarin Bruce Willis de legendarische rol van John McClane speelt.

Als Willis echter ten tonele verschijnt komt dit echter nooit ter sprake. Dat is natuurlijk zeer ongeloofwaardig, gezien het eerdere fanatisme van de drie vrienden.

Friends


Als je Bruce Willis in actie wilt zien in Friends, dan kan dat tegenwoordig onder andere op HBO Max.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Marvel Studios lanceert veelbelovende trailer voor nieuwste serie
Series / Trailer

Marvel Studios lanceert veelbelovende trailer voor nieuwste serie

Deze animatieserie toont vele oude bekenden in alternatieve tijdlijnen binnen het Multiversum.

What If...? is de eerste animatieserie van Marvel Studios. Het eerste seizoen bevatte negen afleveringen met oude bekenden zoals Thor, Loki, de Guardians of the Galaxy en vele anderen. Marvel Studios komt nu met een feestelijke trailer voor de Kerstdagen.

Het tweede seizoen belooft, hoe kan het ook anders, de nodige spetterende actie. Net zoals in seizoen 1 krijgt de kijker negen afleveringen te zien waarin telkens een alternatieve tijdlijn wordt verkend.

Observeren


De serie is gebaseerd op de gelijknamige stripserie van Marvel, en is ontwikkeld door A.C. Bradley. De regisseur Bryan Andrews heeft al de nodige ervaring opgedaan in het MCU door zijn werk aan Doctor Strange en Avengers: End Game.

De personages worden ingesproken door de acteurs in de MCU-films. Dit betekent dat we onder andere Benedict Cumberbatch (Doctor Strange), Chris Hemsworth, (Thor), Karen Gillan (Nebula) en Elizabeth Olsen (Wanda Maximoff) kunnen verwachten. Jeffrey Wright is ook nu weer de verteller in de rol van de Watcher, wiens ras voornamelijk het Multiversum observeert.

Phase Five


What If...? maakt onderdeel uit van Phase Five van het MCU, en op de premièredatum zal de eerste aflevering van seizoen 2 te zien zijn, getiteld What If....Nebula Joined the Nova Corps? De overige afleveringen zullen telkens een dag later online gezet worden, waarbij aflevering 9 dus op 30 december te zien zal zijn.Seizoen 2 van What If...? kun je vanaf 22 december streamen op Disney+.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Abbott Elementary op Disney+: Kijk nu de hilarische eerste beelden van seizoen 3
Series / Nieuws

'Abbott Elementary op Disney+: Kijk nu de hilarische eerste beelden van seizoen 3

Stakingen voorbij, en iedereen weer terug aan het werk voor een nieuw seizoen!

De geliefde, en soms wat excentrieke, leraren van Abbott Elementary staan op het punt om terug te keren in een derde seizoen van de gelijknamige hitserie. Televisienetwerk ABC geeft de fans alvast een voorproefje van het nieuwe seizoen.

Nadat er eindelijk een einde kwam aan de schrijvers- en acteursstakingen werd het werk hervat aan Abbott Elementary, waardoor er genoeg tijd was om ten minste de helft van het geplande derde seizoen op de buis te brengen vóór het einde van het huidige tv-seizoen.

Iedereen weer van de partij


De met drie Emmy-awards bekroonde sitcom, gemaakt door en met Quinta Brunson in de hoofdrol, brengt alle vaste castleden terug voor een seizoen van dertien afleveringen, en gaat op 7 februari in première.

In aanloop naar het derde seizoen heeft iedere leraar een eigen verhaallijn, maar fans zullen waarschijnlijk het meest uitkijken wat er zal gebeuren tussen Janine en Gregory, daar zijn net als Jim en Pam uit The Office enorm aan het spelen zijn met een mogelijke romantische relatie.


Hilariteit op de basisschool


Brunson schittert in Abbott Elementary als Janine Teagues, een toegewijde lerares op een openbare basisschool in Philadelphia. In de hoofdcast worden zij bijgestaan door Tyler James Williams, Janelle James, Lisa Ann Walter, Sheryl Lee Ralph, Chris Perfetti en William Stanford Davis. Kijk hieronder de nieuwste teaser van seizoen 3:Kijk alle afleveringen van Abbott Elementary op Disney+.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.