search
Mysterieuze naam in 'Stranger Things' seizoen 5 geplaagd door mede-maker Ross Duffer
Series / Nieuws

Mysterieuze naam in 'Stranger Things' seizoen 5 geplaagd door mede-maker Ross Duffer

Ross Duffer plaagt fans met een lijst van personages, maar er is één naam doorgekrast.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Alle fans zitten vol spanning af te wachten op het volgende en (helaas) laatste seizoen van de hitserie Stranger Things. De schrijvers zijn kijkers al een tijdje aan het plagen met filmpjes en details over het laatste seizoen, maar zij zijn niet de enige.

Ross Duffer heeft onlangs een foto van een callsheet op zijn verhaal op Instagram gepost. Op deze callsheet staan allerlei namen van personages. Helaas is dit verhaal niet meer beschikbaar, maar hieronder is een screenshot van het verhaal te zien:Een mysterieuze naam


Veel van deze namen zijn bekend, zoals Joyce Byers, Jim Hopper, Mike en Nancy Wheeler en Eleven. De lijst bestaat uit 14 namen, maar één naam is niet te lezen.

Het is dus niet bekend wie dit mysterieuze personage is, maar het zou wel kunnen betekenen dat dit mysterieuze personage voor het eerst te zien zal zijn in seizoen 5.

Nieuwe cast?


De Duffer-broers hadden eigenlijk beloofd dat er geen nieuwe personages geïntroduceerd zouden worden, maar deze belofte hebben ze verbroken. Er was namelijk al bekendgemaakt dat Terminator-ster Linda Hamilton zich bij de cast heeft gevoegd.Het is dus mogelijk dat het mysterieuze personage van haar is, maar niets is zeker. We zullen moeten wachten tot de première om erachter te komen wie dit mysterieuze personage is.

Te streamen op Netflix


Stranger Things is te streamen op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen