search
'Yellowstone' is geannuleerd na seizoen 5, maar er zijn toch details over seizoen 6 gelekt
Series / Nieuws

'Yellowstone' is geannuleerd na seizoen 5, maar er zijn toch details over seizoen 6 gelekt

Er zijn interessante details gelekt over het verhaal dat nooit gefilmd is: Yellowstone seizoen 6.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De hitserie Yellowstone is gestopt na vijf seizoenen, maar dat was niet het originele plan. Helaas had de serie geen keuze toen Kevin Costner besloot om Yellowstone te verlaten. Er was dus nog veel meer gepland voor de serie en één van deze details is nu bekend.

Er werd lang niet gepraat over de plannen voor seizoen 6, tot een recent interview van @Tasteofcontry op Instagram met Cory Asbury. De muzikant zou een nieuw lid van de Dutton-familie spelen. Lees hieronder zijn quote:

Het interview


"Ik zou Kayce’s verloren broer spelen. Ik was er heel erg enthousiast over en ik baalde verschrikkelijk toen de serie geannuleerd werd."

Fans hadden al heel lang aangegeven dat Asbury heel erg op Kayce leek en blijkbaar was Yellowstone-maker Taylor Sheridan het hiermee eens.

De mogelijkheden


Er is geen kans meer voor Asbury om in Yellowstone te spelen, maar dat betekent niet dat hij geen deel uit kan maken van de Dutton-familie. Hij zou bijvoorbeeld in één van de geplande spin-offs (6666 en 2024) kunnen spelen of in één van de prequels.

Bekijk op instagram


Stream Yellowstone op Skyshowtime.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen