search
Foto's 'La Casa de Papel'-prequel: het is niet goud wat blinkt, maar diamanten
Series / Foto's

Foto's 'La Casa de Papel'-prequel: het is niet goud wat blinkt, maar diamanten

Berlins achtergrond van spetterende feesten, glinsterende diamanten en zijn grote kraak in Parijs wordt getoond.

Op 29 december aanstaande is de langverwachte prequel over Berlin (Pedro Alonso) eindelijk te zien. De boef heeft ook in Parijs niet stilgezeten, zoals blijkt uit de foto's die onlangs op Twitter zijn gedropt.

De rechercheurs Alicia Sierra (Najwa Nimri) en Raquel Murillo (Itziar Ituno) zien we ook in de prequelserie terwijl ze jacht maken op Berlin. We mogen er dus van uitgaan dat ze door de Spaanse politie naar Frankrijk zijn gestuurd voor deze klus.

In de bloei


Berlin is blijkens de foto's duidelijk in de bloei van zijn leven. Je ziet een feestbeest en niet het zieke personage dat we in La Casa de Papel leerden kennen. Hij weet zich omringd door zijn crew en heeft daarnaast ook nieuwe teamleden.

Op een foto is duidelijk dat ze hun volgende klus meer dan serieus nemen, aangezien iedereen beschermende kleding draagt. De techneut van de groep, Keila (Michelle Jenner), ontbreekt op de foto. Het is waarschijnlijk dat zij achter de schermen aan deze pakken heeft gewerkt om allerhande alarms te omzeilen.

Romantische spanning


We zien ook Roi (Julio Peña) en Cameron (Begoña Vargas) samen de wacht houden. Tussen de twee is sprake van een romantische spanning, dus het valt te verwachten dat er een verhaallijn in die richting te zien zal zijn.Berlin is vanaf 29 december te streamen op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen