search

Ons nieuws van vrijdag 15 december 2023

Deze 'Star Wars'-icoon wil vaker in 'Ahsoka' verschijnen na terugkeer in Disney's hitserie
Series / Nieuws

Deze 'Star Wars'-icoon wil vaker in 'Ahsoka' verschijnen na terugkeer in Disney's hitserie

De heropleving van het personage smaakt voor de bekende acteur naar veel meer.

De wereld van Star Wars is niet meer weg te denken uit het collectieve geheugen. Disney is flink bezig het universum uit te breiden en in het succesvolle Ahsoka is er één acteur die daar graag aan wil bijdragen.

Eén van de bekendste personages uit de wereld van Star Wars is die van Darth Vader/Anakin Skywalker. Na een aanvankelijk kritische ontvangst op zijn eerdere vertolking, maakte de triomfantelijke terugkeer van acteur Hayden Christensen in Ahsoka alles helemaal goed.

Nog niet klaar


Christensen speelde in de prequel-films Attack of the Clones en Revenge of the Sith voor het eerst de rol van Anakin Skywalker en kreeg zoveel kritiek dat hij helemaal klaar met de rol leek te zijn. Echter vertelt hij nu dat hij er weer helemaal zin in heeft:

"Ik zou graag meer willen doen, ik zou graag willen doorgaan met Star Wars. We zullen zien. Ik weet niet wat de toekomst brengt, maar als zo'n kans zich voordoet dan pak ik die met een grote glimlach op mijn gezicht. En als dat niet het geval is, ben ik heel dankbaar dat ik mocht terugkomen en het werk kon doen dat ik deed, zowel in Obi-Wan als in Ahsoka."


Veel Star Wars, weinig Darth Vader


Hoewel de Star Wars-projecten als paddenstoelen uit de grond schieten, zijn er relatief weinig projecten rondom Darth Vader of andere Sith Lords. Christensen beaamt dit en ziet dat er veel potentie ligt, waaraan hij graag wil bijdragen.



Kijk nog eens naar Christensen's werk als Anakin Skywalker/Darth Vader in de series Obi-Wan Kenobi of Ahsoka op Disney+.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Eerste recensies actieserie 'Reacher' seizoen 2: kijken of skippen?
Series / Nieuws

Eerste recensies actieserie 'Reacher' seizoen 2: kijken of skippen?

Jack Reacher is terug, en wat vinden de critici er eigenlijk van?

Nog voordat het tweede seizoen van start ging werd al bekendgemaakt dat Reacher seizoen 3 er inmiddels ook doorheen is. Blijkens de eerste recensies was dit duidelijk een goede beslissing.

Op het moment van schrijven staan er vijftien recensies online, en wat blijkt? Het tweede seizoen krijgt de volle mep, Rotten Tomatoes laat maar liefst 100% zien. Reacher blijkt een uitstekende productie te zijn: er is letterlijk en figuurlijk een sterke hoofdrolspeler, de stevige basis wordt verder uitgediept wat tot solide vermaak leidt.

Grenzen van het genre


De makers zoeken in het tweede seizoen iets meer de grenzen van de genreconventies op, de serie is hierdoor wat minder realistisch. Ritchson wordt geprezen om het feit dat hij dit beseft waardoor hij zijn acteerprestatie niet te zwaar aanzet. "Ritchson neemt zijn rol serieus maar hij is zich bewust van de opzet van het seizoen waardoor hij voor een goed evenwicht zorgt," aldus de Chicago Tribune.

Verder heeft seizoen 2 de formule versterkt, waardoor de productie op alle niveaus alleen maar beter is geworden. "Van het samenbrengen van het visuele geheel tot aan de montage, de serie overtreft alle verwachtingen," merkt The Establishing Shot op. IGN Movies: "'Reacher' is de perfecte vrijdagavond televisie, waarbij je popcorn achterover tikt terwijl Reacher op het scherm de nodige tikken uitdeelt".

Crème de la crème


Reacher lijkt zich met andere woorden volledig bewust te zijn van hetgeen het moet zijn. De boeken van Lee Child hebben "een hoger niveau pulp-held uitgevonden" volgens The Hollywood Outsider. Dit is vervolgens uitgewerkt tot de "crème de la crème" in zijn eigen categorie. De critici zijn van mening dat de formule van ijzeren vuisten doorspekt met pittige one-liners een prijzenswaardig nieuw seizoen heeft neergezet.



Reacher is te zien op Prime Video.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Deze hilarische en unieke comedy serie heb je waarschijnlijk nog niet gezien
Series / Nieuws

Deze hilarische en unieke comedy serie heb je waarschijnlijk nog niet gezien

Creatieve verteltechnieken en een oersterke cast zorgen voor verrassingen en vermaak

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Er zijn weinig comedy series die het genre echt weten te veranderen. The Office was er één, die bracht briljante series als Parks & Recreation voort. Ook Community wist zijn stempel op het sitcom genre te drukken.

In Community volgen we de levens van verschillende studenten aan de fictieve Greendale Community College. De serie begint wanneer Jeff Winger (Joel McHale) wordt gedwongen om terug te keren naar school nadat zijn diploma ongeldig blijkt te zijn. Als (voormalig) advocaat weet Jeff al snel een studiegroep te organiseren om indruk te maken op medestudent Britta (Gillian Jacobs).

De studiegroep


Deze studiegroep is de spil van de serie. Door hen krijg je een indruk van Greendale en alle bijzondere personages die daar les geven of les volgen. De cast is dan ook het belangrijkste: Donald Glover, ook bekend als rapper Childish Gambino, speelt Troy Barnes, een voormalig football ster.

Allison Brie speelt Annie Edison, de streber van de groep, en ook de jongste. Dani Pudi is Abed Nadir, een personage op het Autisme spectrum zit, praat in film-verwijzingen en dikke vrienden is met Troy. Yvette Nicole Brown is Shirley Bennett, een gelovige vrouw van kleur die na haar scheiding wil leren een eigen bedrijf op te zetten. En als laatste is daar de oudste van de groep, de excentrieke Pierce Hawthorne, gespeeld door SNL-legende Chevy Chase.

Meta-humor


De kracht van Community is ook dat het zichzelf niet serieus neemt. Doormiddel van Abed breekt de serie ook vaak de fourth wall, de vierde muur, naar het publiek. Bijvoorbeeld door te laten blijken dat hij weet wat voor aflevering het gaat worden, of opmerkingen over gebeurtenissen waaruit blijkt dat hij weet dat hij en de rest van de groep in een TV-serie zitten.



Ook bestaat Community uit verwijzingen naar talloze films. De aflevering Modern Warfare is een ode aan actiefilms. Advanced Dungeons & Dragons speelt zich compleet af in het fantasy genre. Met aflevering als Remedial Chaos Theory laat de show ook zijn creatieve verteltechnieken zien en introduceert hier ook alternatieve tijdlijnen.

#SixSeasonsAndAMovie


Community heeft een enorme schare fans en ook onder de recensenten heeft de serie positieve reacties. De serie werd geprezen vanwege zijn originaliteit, scherpe humor en vermogen om traditionele sitcom stijlen te overstijgen.



De hashtag sixseasonsandamovie is tot leven geroepen toen de serie vroegtijdig gecanceld werd. Dankzij de fans zijn er uiteindelijk zes seizoenen gekomen en wordt er op dit moment hard gewerkt aan een Community film.

De serie is in zijn geheel op Netflix te zien.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Megaklapper verovert Netflix als geen andere film deed in 2023
Films / Nieuws

Megaklapper verovert Netflix als geen andere film deed in 2023

Leave the World Behind is een enorm succes op Netflix met indrukwekkende kijkcijfers

De mysterieuze rampenfilm Leave the World Behind doet het goed op Netflix. De film staat sinds de release bovenaan de Netflix Top 10 en weet flink wat kijkers naar de streamer te trekken.

De film van regisseur Sam Esmail, bekend van de hitserie Mr. Robot, staat sinds de release op 8 december bovenaan de toplijst met films op Netflix. Nu blijkt dat de film een jaarrecord geeft neergezet wat betreft de kijkcijfers.

Grote hit


Volgens Netflix zouden maar liefst 41,7 miljoen huishoudens de film hebben aangezet in de eerste vier dagen na de release afgelopen vrijdag. De film is in die periode 98,7 miljoen uur afgespeeld. Geen enkele film kan tippen aan deze cijfers.

Gedurende dezelfde periode behaalde de kerstkomedie Family Switch 18,6 miljoen views, met 32,9 miljoen kijkuren. De Netflix-animatiefilm Leo, de bioscoophit The Super Mario Bros. Movie en de kerstfilm Catering Christmas maken de top vijf compleet.

Gekke ontvangst


De ontvangst onder de kijkers is wat wisselend. Op Rotten Tomatoes zien we een audience score van 35 procent, maar de IMDb noteert een betere 6,6/10 ma bijna 60K stemmen. De Tomatometer-score staat op 75 procent, wat betekent dat de meeste recensenten de film positief hebben ontvangen.



Je kunt Leave the World Behind hier streamen en de synopsis luidt: Het familie-uitje naar een luxueus huurhuis neemt een onheilspellende wending wanneer een cyberaanval al hun apparaten uitschakelt en twee vreemden aan de deur verschijnen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Met deze eisen wil 'Doctor Who' ster Christopher Eccleston misschien wel terugkeren naar de populaire sci-fi serie
Series / Nieuws

Met deze eisen wil 'Doctor Who' ster Christopher Eccleston misschien wel terugkeren naar de populaire sci-fi serie

"Ontsla Russell T Davies en zijn team, kunnen jullie dat regelen?"

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Toen Doctor Who in 2005 terugkeerde was het de taak van Christopher Eccleston en Billie Piper om de serie, die sinds de jaren '80 niet meer op TV te zien was, weer nieuw leven in te blazen.

Eén seizoen lang was Christopher Eccleston de Doctor en maakte toen plaats voor David Tennant. Billie Piper ging nog een paar seizoenen door, en was ook te zien in de 50ste verjaardagsspecial. Maar Christopher Eccleston is nooit meer teruggekomen.

Gemengde gevoelens


Eccleston is altijd heel terughoudend geweest over zijn tijd bij Doctor Who. De acteur houdt ervan om met de serie geassocieerd te worden, maar kijkt met gemengde gevoelens naar die tijd terug.

"Ik houd er gewoon niet van geassocieerd te worden met die mensen en de politiek die in het eerste seizoen speelde. Het eerste seizoen was een puinhoop, en het had niets te maken met mij of Billie [Piper], het had te maken met de mensen die het moesten maken."

Kritiek


Ook is Christopher Eccleston in de loop der jaren erg kritisch op Doctor Who geweest. Zo heeft hij regelmatig John Barrowman bekritiseerd op zijn gedrag op de set. Ook had Eccleston kritiek op enkele regisseurs van dat eerste seizoen.



Tijdens een fan event waar Eccleston te gast is, is de acteur voor het eerst open over een eventuele terugkeer naar Doctor Who: "Ontsla Russell T Davies. Ontsla Jane Tranter. Ontsla Phil Collinson. Ontsla Julie Gardner. En ik kom terug. Kunnen jullie dat regelen?"

IJdele hoop


Met Russell T. Davies terug in het zadel als showrunner en een groot deel van het originele team ook weer deel uitmaakt van de vernieuwde serie lijkt een terugkeer van Christopher Eccleston als de Negende Doctor voor nu nog ijdele hoop.



Ondertussen kunnen we de Vijftiende Doctor, Ncuti Gatwa, samen met Millie Gibson als Ruby Sunday, op 25 december zien terugkeren in The Church on Ruby Road op BBC iPlayer en Disney+.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Het "verraad" van Netflix blijkt nu een zegen voor 'Stranger Things'
Series / Nieuws

Het "verraad" van Netflix blijkt nu een zegen voor 'Stranger Things'

Is Stranger Things het beste dat Netflix is overkomen of is Netflix het beste dat Stranger Things is overkomen?

Seizoen 4 van de hitserie Stranger Things was zo populair dat Stranger Things de meest gestreamde serie van 2022 was. De Duffer-broers hadden echter nooit zo’n groot succes verwacht.

De makers kregen al na het eerste seizoen zeer positieve reacties op de serie en The Crown-regisseur Stephen Daldry had zelfs een idee voor Stranger Things. Helaas liep dit niet helemaal zoals gepland.

Netflix gooide roet in het eten


Daldry had contact opgenomen met Netflix om zijn idee voor Stranger Things uit te leggen. De Duffer-broers stonden allebei achter dit idee, maar Netflix niet.

Daldry kreeg te horen dat hij zich geen zorgen moest maken over Stranger Things en moest focussen op The Crown. De Duffer broers dachten toen dat "dit idee één van die dromen was die nooit zou bestaan".

De positieve kant


Ondertussen waren de Duffer-broers weer druk aan het werk voor seizoen 4 en de vertraging van Netflix gaf hen de kans om het verhaal van Henry Creel helemaal uit te denken. Volgens Matt Duffer was deze vertraging dan ook "het beste ooit".



Daldry hield de hitserie goed in de gaten en had het idee om het verhaal van Henry Creel in een toneelstuk te vertellen. Zo gezegd, zo gedaan. Samen met schrijver Kate Trefy en één van de schrijvers van Stranger Things maakte Daldry het toneelstuk: Stranger Things: The First Shadow.

Een serie als toneelstuk


De Duffer-broers zijn ongelofelijk enthousiast over het toneelstuk. Matt Duffer zei dat het toneelstuk moest voelen als een "mega aflevering van de serie, maar dan live op het podium". En dat is zeker gelukt.



Stream Stranger Things op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Na 13 seizoenen werd deze Netflix-reeks helemaal verpest door Disney
Series / Nieuws

Na 13 seizoenen werd deze Netflix-reeks helemaal verpest door Disney

Disney wilde de rechten van zijn personages terug en verpestte veel voor Daredevil en co.

In de jaren 00 en 10 waren superheldenfilms hot en dit leidde ook tot heel wat tv-series. Marvel Entertainment kwam onder andere met Runaways, Cloak & Dagger en Agents of S.H.I.E.L.D., maar uiteraard ook de vele Marvel-series op Netflix.

Marvel Entertainment en Netflix kondigden eind 2013 aan dat ze meerdere series zouden gaan uitbrengen die onderling aan elkaar verbonden zijn. De series gingen over de "Marvel Street-Level Heroes" zoals Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage en Iron Fist.

The Defenders


Nadat deze helden één of meer seizoenen hadden gekregen, verscheen de miniserie The Defenders en er kwam zelfs een spin-off rond The Punisher die te zien was in Daredevil. Uiteindelijk verschenen er dertien seizoenen van de zes onderling verbonden series.

De reeks had echter langer kunnen duren, aangezien Netflix eigenlijk nog niet klaar was met de helden. Disney wilde echter de rechten van de personages terug toen Disney+ in aankomst was. Begin 2019 waren alle Marvel-series van Netflix gecanceld en in 2022 verdwenen ze definitief van Netflix en kwamen ze later onder de titel The Defenders Saga op Disney+ te staan.

Personages in MCU


Ondanks dat The Defenders Saga onderdeel uitmaakt van het Marvel Cinematic Universe, spelen de Netflix-series zich af in een ander universe. Dit zorgt ervoor dat Marvel Studios de meest geliefde personages kan hergebruiken.



Zo verscheen acteur Charlie Cox als Matt Murdock/Daredevil in de bioscoopfilm Spider-Man: No Way Home en zagen we Vincent D'Onofrio als Wilson Fisk/Kingpin in de serie Hawkeye. Later dook Daredevil op in She-Hulk en in het aanstaande Echo zien we hem weer, evenals Kingpin.

Daredevil: Born Again


In 2025 moet Daredevil: Born Again, mogelijk met meer bekende gezichten uit de series van Netflix. Deze serie zou - net als de Netflix-series - R-rated worden, en dat zou een enorme opluchting zijn voor de fans van het personage.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Zijn deze uitgelekte details over 'Bridgerton' seizoen 3 uiteindelijk toch waar?
Series / Nieuws

Zijn deze uitgelekte details over 'Bridgerton' seizoen 3 uiteindelijk toch waar?

Fans verheugden zich maandenlang op een datum die helemaal niet bleek te kloppen... Of toch wel?

Fans weten na jaren wachten eindelijk de releasedatum van Bridgerton seizoen 3. Op 16 mei 2024 is het eerste deel van het seizoen te zien. Toch was dit nieuws ook teleurstellend, want eerder was er een datum uitgelekt die al veel dichterbij is, namelijk in december. En daar lijkt nu wat waarheid in te zitten.

Het is bekend dat de serie al bijna klaar was in mei van dit jaar, maar dat de stakingen in Hollywood ervoor hebben gezorgd dat de datum verplaatst moest worden. Lang bleef de releasedatum onbekend, totdat het account van Netflix Portugal de datum 14 december op Instagram plaatste.

Verplaatste datum


Fans kregen hierdoor hoop op een release deze winter, maar deze datum bleek niet te kloppen. Ze zijn echter niet expres in de maling genomen. Het lijkt er namelijk sterk op dat 14 december echt de geplande releasedatum was, maar dat er dingen mis zijn gegaan waardoor de release vooruitgeschoven moest worden.

Er zijn zelfs vijf à tien campagnes die dit kunnen bewijzen. Er zijn de afgelopen tijd veel samenwerkingen uitgekomen met Bridgerton, van koffiecreamer tot bruidsjurken. Dit zou voor beide partijen gunstig geweest zijn. Maar toen de release van de serie werd verplaatst, bleef de datum voor de release van de merchandise wel gewoon in december staan.

Half jaar


Hoe vervelend het ook is, we zullen nog een half jaartje moeten wachten op deel 1 van Bridgerton seizoen 3. Het tweede deel verschijnt een maand later. Bekijk de serie op Netflix.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Fans van 'The Gilded Age' vergeven maker niet zomaar voor dit personage
Series / Nieuws

Fans van 'The Gilded Age' vergeven maker niet zomaar voor dit personage

Volgens fans wordt het dit personage veel te moeilijk gemaakt in 'The Gilded Age'.

Hoewel The Gilded Age gemaakt is door Julian Fellowes, bekend van Downton Abbey, wordt de serie niet door iedereen even goed ontvangen als zijn voorganger. Sommige kijkers vinden dat er simpelweg te weinig gebeurt. Toch zaten er een aantal onverwachte in plotwendingen de eerste twee seizoenen, maar ook daarvan was niet iedereen gediend.

Een van deze plotwendingen zorgde zelfs voor woede onder fans. Het personage Ada Brook Forte heeft veel te verduren gehad de afgelopen seizoenen. Het leek erop dat ze eindelijk gelukkig zou worden, maar de meest recente aflevering van The Gilded Age heeft daar verandering in gebracht.

Te veel drama


Het is duidelijk dat Fellowes nog geen gelukkig einde voor Ada in zicht heeft. Jarenlang leefde ze in eenzaamheid. En nu ze eindelijk haar blijdschap had gevonden, werd deze weer van haar afgenomen. Zoals de naam al suggereert, hebben kostuumdrama's natuurlijk drama nodig. Maar dit ging veel kijkers toch echt te ver.

Het feit dat Ada constant weer onderuit wordt gehaald, zorgt ervoor dat kijkers het niet meer aan kunnen zien. De enige hoop die er nu nog is voor Ada, is een verbeterde band met haar zus. Zij lijkt na deze grote klap wat meer empathie voor haar te hebben.

Eigen leven leiden


Maar na alles wat ze heeft meegemaakt, zou Ada in een ideale wereld gewoon weer een eigen leven moeten kunnen leiden. Hopelijk geeft seizoen 3 haar de kans om dat te doen. Bekijk The Gilded Age op HBO Max.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Disney scoort met 'Percy Jackson and the Olympians': Eerste recensies zijn lovend
Series / Nieuws

Disney scoort met 'Percy Jackson and the Olympians': Eerste recensies zijn lovend

Als we de critici mogen geloven, kunnen we flink gaan genieten van de nieuwe Disney-serie.

Met nog minder dan een week te gaan voor het uitkomen van Disney's Percy Jackson and the Olympians is het overgrote merendeel van de critici, die al een sneak peak hebben gehad, meer dan lovend.

Meningen van de critici lopen uiteen, maar alle zijn overwegend positief. Wat het meest overeenkomt is de lof voor het werk van de drie hoofdrolspelers en hoe trouw de serie blijft aan het bronmateriaal.

Hele generaties zullen ervan smullen


De verhalen over de halfgod Percy Jackson van schrijver Rick Riordan zijn al eens eerder verfilmd in de Percy Jackson & the Olympians-films The Lightning Thief (2010) en Sea of Monsters (2013), maar de serie wordt volgens critici één om naar uit te kijken.

Er wordt gemeld dat de serie duidelijk gericht is op een jonger publiek, maar de potentie heeft om het publiek met de serie mee te laten groeien. Ook wordt er geschreven: "Wat echt telt, is dat Percy Jackson and the Olympians de iconische hoogtepunten niet verwaarloost die zo belangrijk voor ons zijn."


Gezegende serie


Eén van de critici maakt het wel heel bont: "Met een duidelijke liefde voor het bronmateriaal, uitstekende casting, fantastische uitvoeringen en magische visuele effecten, is Percy Jackson and the Olympians bijna alsof het begunstigd is door de goden zelf."



Het is nu alleen nog wachten op de meningen van het publiek. Kijk vanaf woensdag 20 december de nieuwe serie Percy Jackson and the Olympians op Disney+.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Monarch: Legacy of Monsters'  brengt eindelijk de nodige opheldering in het MonsterVerse
Series / Featured

'Monarch: Legacy of Monsters' brengt eindelijk de nodige opheldering in het MonsterVerse

Dit personage laat het MonsterVerse vanuit een andere hoek zien.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De geheimzinnige organisatie genaamd Monarch komt niet bepaald positief op de voorgrond in de MonsterVerse-films uit 2014 en 2019. De club lijkt vooral bezig te zijn met zijn eigen hachje. Hierdoor faalt de organisatie meer dan eens om rampen met monsters te voorkomen.

Monarch: Legacy of Monsters laat echter de ontstaansgeschiedenis van Monarch zien, waardoor de kijker een beeld van de filosofie van de organisatie krijgt. Het personage Tim (Joe Tippett) fungeert hierbij als sleutelfiguur aangezien hij het oorspronkelijke idealisme heeft weten te behouden.

Bureaucratisch


In een interview vertelt Tippett meer over zijn rol van Tim. Volgens de acteur is Tim een oprechte wetenschapper die monsters wil bestuderen en mensen wil helpen. De Monarch-organisatie begon in eerste instantie ook zo, wat duidelijk wordt door de verhaalstructuur van de serie.

Door de jaren heen gaat het echter mis. Tippett: "Wat ik denk dat er is gebeurd is dat de organisatie enorm is gegroeid, en Monarch is ontzettend bureaucratisch geworden. Ze zijn vergeten dat ze de Titans moeten bestuderen en in plaats daarvan zijn ze vooral bezig om verborgen te blijven".

Oorspronkelijke idee


Tim is degene die het oorspronkelijke idee achter Monarch wil voortzetten. Door zijn oprechte interesse in de Titans en zijn doel om mensenlevens te redden zie je als kijker ook de positieve kant van het werk van Bill Randa (John Goodman), Keiko Miura (Mari Yamamoto), en Lee Shaw (Kurt Russell). "Tim zou waarschijnlijk posters van Bill en Keiko aan zijn muur hebben. Hij kijkt enorm tegen ze op en de kleine organisatie die ze destijds oprichtten," aldus Tippett.



Mede dankzij het personage van Tim laat de serie de andere kant zien van een organisatie die tot dusver voornamelijk obscuur en zelfs ronduit gevaarlijk bleek te zijn. Monarch: Legacy of Monsters is te streamen op Apple TV+.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Foto's 'La Casa de Papel'-prequel: het is niet goud wat blinkt, maar diamanten
Series / Foto's

Foto's 'La Casa de Papel'-prequel: het is niet goud wat blinkt, maar diamanten

Berlins achtergrond van spetterende feesten, glinsterende diamanten en zijn grote kraak in Parijs wordt getoond.

Op 29 december aanstaande is de langverwachte prequel over Berlin (Pedro Alonso) eindelijk te zien. De boef heeft ook in Parijs niet stilgezeten, zoals blijkt uit de foto's die onlangs op Twitter zijn gedropt.

De rechercheurs Alicia Sierra (Najwa Nimri) en Raquel Murillo (Itziar Ituno) zien we ook in de prequelserie terwijl ze jacht maken op Berlin. We mogen er dus van uitgaan dat ze door de Spaanse politie naar Frankrijk zijn gestuurd voor deze klus.

In de bloei


Berlin is blijkens de foto's duidelijk in de bloei van zijn leven. Je ziet een feestbeest en niet het zieke personage dat we in La Casa de Papel leerden kennen. Hij weet zich omringd door zijn crew en heeft daarnaast ook nieuwe teamleden.

Op een foto is duidelijk dat ze hun volgende klus meer dan serieus nemen, aangezien iedereen beschermende kleding draagt. De techneut van de groep, Keila (Michelle Jenner), ontbreekt op de foto. Het is waarschijnlijk dat zij achter de schermen aan deze pakken heeft gewerkt om allerhande alarms te omzeilen.

Romantische spanning


We zien ook Roi (Julio Peña) en Cameron (Begoña Vargas) samen de wacht houden. Tussen de twee is sprake van een romantische spanning, dus het valt te verwachten dat er een verhaallijn in die richting te zien zal zijn.



Berlin is vanaf 29 december te streamen op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.