search
Fans uitzinnig: deze onverwachte hitserie op Prime Video krijgt een nieuw seizoen!
Series / Nieuws

Fans uitzinnig: deze onverwachte hitserie op Prime Video krijgt een nieuw seizoen!

The Hollywood Reporter bericht dat de kogel door de kerk is!

De fantasykomedie gebaseerd op de bestseller van Neil Gaiman en Sir Terry Pratchett krijgt zijn afronding. In 2019 werd het verhaal verfilmd als miniserie, maar het publiek was zo enthousiast dat er een tweede seizoen kwam.

Gaiman heeft meerdere malen aangegeven dat hij samen met wijlen Pratchett plannen had voor een vervolg. Het derde, en tevens laatste, seizoen van Good Omens biedt eindelijk de gelegenheid om het verhaal van Aziraphale (Martin Sheen) en Crowley (David Tennant) af te ronden.

Ongelooflijk mis


In een verklaring liet Gaiman het volgende weten: "Ik ben ontzettend blij dat ik het verhaal dat Terry en ik aan het uitwerken waren eindelijk afgemaakt kan worden. Terry stond erop dat we bij een verfilming het verhaal in zijn geheel zouden brengen".

"In het eerste seizoen ging het om het voorkomen van Armageddon. Seizoen 2 was wat dat betreft een stuk rustiger, maar misschien met een minder leuk einde dan mensen gehoopt hadden. In het slotseizoen gaan er dingen ongelooflijk mis, en Aziraphale en Crowley moeten opnieuw ingrijpen wat de plannen voor Armageddon betreft. Ze krijgen het druk," besluit Gaiman.

Start op korte termijn


Hoewel er momenteel nog geen startdatum is voor de opnames is het de bedoeling dat deze op korte termijn zullen beginnen. Ook nu zal BBC Studios de productie verzorgen, het filmen zelf zal plaatsvinden in Schotland. We houden jullie uiteraard op de hoogte.

Bekijk op instagram


Op Instagram tikt menig fan in caps: "Kan ik een luid yahoo horen," aldus luzdoesart. Cookiecatshroom voegt hier aan toe: "We winnen!" Kiddosux, tot slot, is wat rustiger: "Ik ben zo kalm als een trillende natte chihuahua". Good Omens is op Prime Video te bekijken.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen