search
Deze 'Star Wars'-icoon wil vaker in 'Ahsoka' verschijnen na terugkeer in Disney's hitserie
Series / Nieuws

Deze 'Star Wars'-icoon wil vaker in 'Ahsoka' verschijnen na terugkeer in Disney's hitserie

De heropleving van het personage smaakt voor de bekende acteur naar veel meer.

De wereld van Star Wars is niet meer weg te denken uit het collectieve geheugen. Disney is flink bezig het universum uit te breiden en in het succesvolle Ahsoka is er één acteur die daar graag aan wil bijdragen.

Eén van de bekendste personages uit de wereld van Star Wars is die van Darth Vader/Anakin Skywalker. Na een aanvankelijk kritische ontvangst op zijn eerdere vertolking, maakte de triomfantelijke terugkeer van acteur Hayden Christensen in Ahsoka alles helemaal goed.

Nog niet klaar


Christensen speelde in de prequel-films Attack of the Clones en Revenge of the Sith voor het eerst de rol van Anakin Skywalker en kreeg zoveel kritiek dat hij helemaal klaar met de rol leek te zijn. Echter vertelt hij nu dat hij er weer helemaal zin in heeft:

"Ik zou graag meer willen doen, ik zou graag willen doorgaan met Star Wars. We zullen zien. Ik weet niet wat de toekomst brengt, maar als zo'n kans zich voordoet dan pak ik die met een grote glimlach op mijn gezicht. En als dat niet het geval is, ben ik heel dankbaar dat ik mocht terugkomen en het werk kon doen dat ik deed, zowel in Obi-Wan als in Ahsoka."


Veel Star Wars, weinig Darth Vader


Hoewel de Star Wars-projecten als paddenstoelen uit de grond schieten, zijn er relatief weinig projecten rondom Darth Vader of andere Sith Lords. Christensen beaamt dit en ziet dat er veel potentie ligt, waaraan hij graag wil bijdragen.Kijk nog eens naar Christensen's werk als Anakin Skywalker/Darth Vader in de series Obi-Wan Kenobi of Ahsoka op Disney+.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen