search
'Monsters': deze ‘One Piece’ voorloper komt binnenkort naar Netflix en Prime Video
Series / Nieuws

'Monsters': deze ‘One Piece’ voorloper komt binnenkort naar Netflix en Prime Video

'Monsters: 103 Mercies Dragon Damnation' landt op Netflix en Prime Video

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De live-action versie van Eiichiro Oda's One Piece is een hit op Netflix. Logisch dus dat zowel Netflix als het publiek meer wil zien. Gelukkig zal dit binnenkort daadwerkelijk gebeuren.

Er wordt namelijk hard gewerkt aan een anime serie, genaamd Monsters: 103 Mercies Dragon Damnation. De serie zal een voorloper zijn op One Piece en zal de samoerai Shimotsuki Ryuma volgen.

Drakendoder


Oda schreef het verhaal van Ryuma al in 1994. Nu zal het personage dan eindelijk het licht zien op niet één, maar twee van de grootste streamingsites. Monsters zal namelijk ook op Prime Video verschijnen.

In Monsters zal het personage Ryuma een legendarische draak moeten doden. De draak heeft zich gevestigd op het eiland Wano - de eerste link naar One Piece.

Zwaardgod


Ryuma's roem in het One Piece-universum mag zeker niet onderschat worden. Het doden van de draak is slechts één van zijn grote prestaties. Hij wordt dan ook de Zwaardgod genoemd.



Ryuma's tweede link met One Piece is, naast zijn optreden als de skelet-achtige zwaardvechter in het filmpje hierboven, dat hij een van de voorouders is Roronoa Zoro (in de live-action serie gespeeld door Mackenyu Arata).

Veteranen


Monsters zal in handen zijn van een aantal ervaren One Piece ontwerpers en animators, onder regisseur Takashi Kojima, die bekend staat om aflevering #1015 van de anime.



Monsters: 103 Mercies Dragon Damnation zal in januari 2024 op Netflix en Prime Video te zien zijn. Tot die tijd kun je de live-action versie van One Piece hier zien!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen