search
'The Handmaid's Tale' keert niet terug in 2024
Series / Nieuws

'The Handmaid's Tale' keert niet terug in 2024

Het laatste seizoen van 'The Handmaid's Tale' zou eerst in 2024 verschijnen, maar daar is helaas verandering in gekomen.

Nu de release van het vorige seizoen inmiddels alweer meer dan een jaar geleden is, beginnen fans steeds ongeduldiger te worden voor het laatste seizoen van The Handmaid's Tale. Eerst stond dit gepland voor 2024, maar helaas gaat het toch langer duren.

De laatste update die naar buiten is gekomen verklapt de datum waarop de productie van seizoen 6 zal beginnen, en deze datum is veel later dan de meeste fans hadden verwacht. Het filmen van het seizoen in Canada begint namelijk pas in september van 2024.

2025


Als we kijken naar hoe lang de productie van The Handmaid's Tale meestal duurt, zal het seizoen pas op zijn vroegst in de zomer van 2025 verschijnen. Maar het kan ook goed zijn dat het zelfs nog wat langer duurt.

Hoewel het nergens officieel genoemd wordt, zou het goed kunnen zijn dat deze vertraging deels veroorzaakt is door de stakingen in Hollywood. Hierdoor moesten veel projecten opgeschoven worden en moesten er nieuwe data gepland worden voor de productie van veel films en series.

Vervolg


Kijkers van The Handmaid's Tale zullen helaas dus nog een hoop geduld moeten hebben om te zien hoe het verhaal wordt afgerond. Maar er is ook positief nieuws. Maker Bruce Miller is namelijk bezig met een vervolg op de serie, genaamd The Testaments.



Bekijk The Handmaid's Tale op Videoland.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen