search
Fans noemen deze serie de perfecte vervanger voor 'The Witcher'
Series / Nieuws

Fans noemen deze serie de perfecte vervanger voor 'The Witcher'

Zoek je een goede vervanger voor 'The Witcher'? Dan is deze serie een aanrader!

Nu Henry Cavill The Witcher heeft verlaten, zijn veel kijkers vastberaden om de serie te boycotten. Ze denken gewoon niet dat de serie hetzelfde zal zijn zonder hem. Gelukkig hebben ze een goede vervanger gevonden, namelijk The Last Kingdom.

Op social media delen fans de series die volgens hen een goede vervanger kunnen zijn voor The Witcher, en The Last Kingdom wordt hierbij veel genoemd. Dit historische drama liep van 2015 tot 2022 en heeft vijf seizoenen.

Historisch Engeland


De donkere atmosfeer en de intrigerende personages doen denken aan The Witcher, al wordt de serie ook vaak vergeleken met Vikings. De serie is gebaseerd op The Saxon Stories van schrijver Bernard Cornwell en speelt zich af in het Engeland van de 9e eeuw.

We volgen Uhtred of Bebbanburg, die opgroeide tussen de Vikingen. Hij heeft de grote droom om Engeland te verenigen. Na de het vijfde seizoen kwam er dit jaar ook een film uit, genaamd The Last Kingdom: Seven Kings Must Die.

Dezelfde sfeer


Hoewel The Last Kingdom geen magische of fantasy elementen bevat, is het toch een goede vervanger voor The Witcher. De serie heeft namelijk dezelfde donkere en middeleeuwse sfeer. Ook volgen we hier een eenzame held met een duidelijk doel, die onderweg mensen ontmoet.



Daarnaast heeft de serie ook humor, wat belangrijk is voor de afwisseling in zo'n serieus verhaal. Op Rotten Tomatoes heeft de serie een indrukwekkende score van 91%, dus je mag deze zeker niet missen. Bekijk The Last Kingdom op Netflix .
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen