search
Niemand gelooft haar; weergaloze crimeserie over onbegrepen vrouw scoort een mooie 8,3 op IMDb en is nog altijd te streamen op Netflix
Series / Nieuws

Niemand gelooft haar; weergaloze crimeserie over onbegrepen vrouw scoort een mooie 8,3 op IMDb en is nog altijd te streamen op Netflix

De serie 'Unbelievable' scoort een 8,3 op IMDb en is nog altijd te bekijken op Netflix.

De serie Unbelievable krijgt een prachtige score van 8,3 op IMDb en is nog altijd te streamen op Netflix. De crimeserie is gebaseerd op waargebeurde gebeurtenissen en weet vanaf het allereerste moment enorm te boeien.

Unbelievable ontrafelt het verhaal van een jonge vrouw die mogelijk het slachtoffer is van een verkrachting. Wanneer de jonge vrouw Marie Adler, gespeeld door Kaitlyn Dever, aangifte doet waarin ze beweert dat ze is verkracht door een inbreker, wordt haar verhaal sterk in twijfel getrokken. Niet alleen door de politie maar ook door de mensen in haar omgeving.

Twee detectives


Twee vrouwelijke detectives (Toni Collette en Merritt Wever) laten deze zaak niet los en doen samen onderzoek naar een aantal gelijksoortige verkrachtingen in de omgeving. Wat is hier nu aan de hand? Wie zit hier achter en is het mogelijk de potentiële dader in te rekenen?

Unbelievable is zoals aangegeven gebaseerd op een aantal echte gebeurtenissen. Het artikel An Unbelievable Story of Rape van T. Christian Miller en Ken Armstrong is als uitgangspunt gebruikt voor de serie.

Kijken


Wij raden je aan deze meesterlijke serie te kijken op Netflix.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen