search
Op deze manier is 'Mr. and Mrs. Smith' anders dan de film met Brad Pitt en Angelina Jolie
Series / Nieuws

Op deze manier is 'Mr. and Mrs. Smith' anders dan de film met Brad Pitt en Angelina Jolie

Mr. and Mrs. Smith krijgt een heel nieuw verhaal: kan de serie de iconische film van Brad Pitt en Angelina Jolie overtreffen?

De film Mr. and Mrs. Smith met Angelina Jolie en Brad Pitt was één van populairste films in 2005. Dit kwam mede door de chemie tussen Pitt en Jolie. Gaat het de nieuwe Mr. and Mrs. Smith-serie lukken om die chemie te overstijgen?

Het uitgangspunt van het verhaal was geweldig: twee getrouwde spionnen leven een schijnbaar alledaags leven en hebben geen idee van het geheime werk van de ander. Dan krijgen ze de opdracht om elkaar te vermoorden.

Een serie


Toen de serie werd aangekondigd, werd al snel bekendgemaakt dat Donald Glover en Phoebe Walker-Bridge de rollen van meneer en mevrouw Smith op zich zouden nemen. Het zou heel makkelijk zijn geweest voor de acteurs om zich in te leven in de archetypes die Pitt en Jolie tot leven hebben gebracht.

De trailer laat echter zien dat de serie zich slechts heeft laten inspireren door de film. In deze versie zijn de Smiths niet gelukkig getrouwd, maar zijn ze samen door een nephuwelijk als onderdeel van een coverstory.

Een probleem


Het wordt pas ingewikkeld als ze echte gevoelens voor elkaar beginnen te krijgen. Dit zorgt er ook voor dat kijkers zich meer kunnen identificeren met de personages. Bovendien kan hun leven op deze manier levendig en dramatisch uitgebeeld worden in plaats van met een saaie montage zoals in de film.



Stream Mr. and Mrs. Smith vanaf februari 2024 op Prime Video.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen