search
Wat kan je verwachten in 'One Piece' seizoen 2
Series / Featured

Wat kan je verwachten in 'One Piece' seizoen 2

De serie volgt het verhaal van Monkey D. Luffy en zijn bemanning, terwijl ze op zoek gaan naar de ultieme schat genaamd de One Piece.

Het is bevestigd! OnePiece krijgt een tweede seizoen. De Netflix-serie heeft zoveel records gebroken dat het heel vreemd zou zijn geweest als de Japanse serie geen vervolg zou krijgen. Dus we gaan zeker nog een seizoen kunnen genieten van Luffy and the Straw Hat Pirates.

One Piece is een hele populaire Japanse anime- en mangaserie uit eind jaren negentig, gemaakt door Eiichiro Oda. De serie volgt het verhaal van Monkey D. Luffy en zijn bemanning, terwijl ze op zoek gaan naar de ultieme schat genaamd de One Piece. Deze serie heeft ook talrijke films, video games en merchandise voortgebracht en blijft een van de bestverkopende manga-series aller tijden.

Geduld


Eigenlijk kon een live action serie niet uitblijven. Twee weken nadat de live action serie op Netflix online ging werd er door One Piece producenten Steven Maeda en Matt Owens al bekend gemaakt dat er een tweede seizoen zou komen. Echter, fans zullen geduld moeten opbrengen want het vergt ontzettend veel werk om al het materiaal, meer dan 1000 afleveringen, te doorgronden om te gebruiken.

Een van de redenen waarom de serie zo populair is geworden, is het feit bij veel fans nostalgische herinneringen oproept aan de dagen van de zaterdagochtend-tv momenten in je pyjamaatje met een bordje ontbijt op schoot. Je herleeft als het ware die kinderlijke opwinding helemaal opnieuw.

Cast


De serie staat bekend om zijn kleurrijke personages, epische gevechten en avontuurlijke verhaallijnen. Het verhaal wordt geprezen om zijn karakterontwikkeling en verhalende diepte. We kunnen met stellige zekerheid melden dat we zeker weer Iñaki Godoy als Monkey D Luffy, Emily Rudd als Nami, Mackenyu als Roronoa Zoro, Jacob Romero als Usopp en Taz Skylar als Sanji in de cast line up zullen terugzien.



We hopen met ons hele hart dat het tweede seizoen, net als het eerste seizoen, uit minimaal acht afleveringen zal bestaan. Het eerste seizoen besloeg nauwelijks het aantal afleveringen van het eerste seizoen van de anime-serie die maar liefst 61 afleveringen telde.

10 afleveringen


Het is goed mogelijk dat Netflix dit goed zal maken door het tweede seizoen af ​​te ronden met 10 afleveringen. De makers kunnen niet wachten om te delen welke avonturen ze in petto hebben.



Oude vijanden zullen hun aanwezigheid de tweede keer echter zeker laten gelden. Maar wie zou de King of the Pirates zijn zonder zijn vijanden, en in het eerste seizoen hebben Luffy en zijn team er heel wat verzameld. Maar wat de fans echt willen zien, is de terugkeer van de slechteriken: Arlong (McKinley Belcher) en Buggy de Clown (Jeff Ward).

Netflix


Wil je het eerste seizoen nog zien, dan vind je deze nu hier op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen