search
Gerard Butler weet Netflix helemaal te veroveren met zijn nieuwste film
Films / Nieuws

Gerard Butler weet Netflix helemaal te veroveren met zijn nieuwste film

De actiethriller Operation Kandahar vliegt de Netflix Top 10 binnen, een prima avondje vermaak.

Acteur Gerard Butler is bijzonder geliefd bij het grote publiek. De Schotse acteur brak ooit door met films als 300 en P.S. I Love You, maar hij was ook al te zien in de James Bond-film Tomorrow Never Dies.

Zijn laatste film heet Kandahar of Operation Kandahar. De laatste titel heeft de film namelijk op Netflix, waar deze nu hoge ogen gooit. De actiethriller van regisseur Ric Roman Waugh komt direct binnen op een tweede plaats in de Netflix Top 10.

Tom Harris


In de film, eerder dit jaar nog te zien op het witte doek, speelt Butler de rol van Tom Harris. Hij is een CIA-agent die in Afghanistan een belangrijke missie weet te voltooien waarmee hij veel vijanden maakt.

Hij komt echter vast te zitten in het land als de CIA hem laat vallen. Samen met de Afghaanse vertaler Mohammed Doud zit hij middenin het vijandelijk gebied. Met zowel ISIS als de Taliban op hun hielen moeten ze 650 kilometer afleggen naar Kandahar waar ze gered kunnen worden.

Lekkere actiefilm


Met 45 procent op de Tomatometer van Rotten Tomatoes en een 6,1/10 op de IMDb is de score van Operation Kandahar niet bepaald indrukwekkend, maar ruim voldoende voor een avondje blockbuster-vermaak.Wil je Operation Kandahar graag even opzetten, ga dan naar Netflix en klik op play. De film duurt net geen twee uur en dat is wel net iets langer dan de gemiddelde snelle actiefilm.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen