search
SerieTotaal tipt: deze nieuwe Netflix-series winnen de race

SerieTotaal tipt: deze nieuwe Netflix-series winnen de race

Volgens onze recensenten kan je jouw tijd het beste inzetten met het kijken van deze nieuwe series.

Mitchell van Vuren
Van gortdroge doemscenario's tot ineenstortende koningshuizen - Netflix heeft het allemaal voor je klaarstaan. De recensenten van SerieTotaal delen hun beste tips voor een nieuwe serie en lichten hun keuzes toe.

Hieronder vind je onze recensies van de hoogst scorende titels op Netflix van de afgelopen tijd.

The Crown seizoen 6

★★★☆☆

Synopsis: Op waargebeurde feiten gebaseerde fictieve dramaserie over het leven van koningin Elizabeth II en over de politieke en persoonlijke gebeurtenissen die haar bewind hebben gevormd.

Recensie: "De grote klasse van de zestigste aflevering, waarin toch nog even stil wordt gestaan bij de dood van Elizabeth in september 2022, laat zien dat de kwaliteit van 'The Crown' ongeëvenaard is. Het is dan ook een trieste constatering dat niet alleen de koek op is, maar dat dit afsluitende seizoen de boeken in zal gaan als matig."

Lees de rest van de recensie.

Yu Yu Hakusho

★★★★☆

Synopsis: Tienercrimineel Yusuke Urameshi komt om tijdens een onbaatzuchtige daad en wordt gekozen tot geestendetective.

Recensie: "Zelfs als je moeite hebt om alle gebeurtenissen te volgen is 'Yu Yu Hakusho' een denderende ervaring die van het scherm spat. Het bovennatuurlijke karakter zorgt voor onverwachte wendingen waardoor de serie voortdurend verfrissend en onconventioneel blijft."

Lees de rest van de recensie.

Carol & The End of the World

★★★☆☆

Synopsis: Nu een wereldwijde apocalyps dreigt, heeft een vrouw moeite met het chaotische einde ter tijden. Ze zoekt naar betekenis in haar laatste maanden op aarde.

Recensie: "Er raast een planeet af op de aarde, wat betekent dat over minder dan acht maanden onze thuisplaneet wordt verwoest. Terwijl iedereen aan het feesten is, heeft Carol geen idee wat ze moet doen om de resterende tijd van haar leven te vullen… Op een dag ontdekt ze een bezigheid die wellicht bij haar past: administratief werk op een kantoor."

Lees de rest van de recensie.

Aanbevolen artikelen