search
Op zoek naar het perfecte kerstpresentje? Geef dit jaar een streamingdienst cadeau!
Series / Streaming-diensten

Op zoek naar het perfecte kerstpresentje? Geef dit jaar een streamingdienst cadeau!

Geen idee wat je schoonmoeder wilt voor kerst? Geef haar één van deze streamingdiensten cadeau!

In de laatste week voor de feestdagen zit een groot deel van Nederland nog steeds met de handen in het haar voor een goed kerstcadeau. Waarom doe je anders geen streamingdienst cadeau? Hieronder zetten we de beste aanbiedingen voor je op een rijtje.

Verschillende streamingdiensten, beschikbaar in Nederland, hebben het mogelijk gemaakt om meerdere maanden van hun dienst cadeau te doen. Lees gauw meer welke aanbieding het beste past bij jouw wensen.

Cinetree



​​Met Cinetree heb je nooit meer keuzestress én de beste films binnen handbereik. Het kleinschalige VOD-platform biedt namelijk een gecureerde lijst aan kwaliteitfilms aan, die om de zoveel tijd wordt ververst.

Cinetree biedt verschillende soorten giftcards aan, verschillend in prijs van €27,- tot €83,-. Lees onze review van Cinetree om meer te leren over het boetiekplatform.



Pathé Thuis



Behoefte aan een vrijblijvende streamingdienst met een gigantisch aanbod aan actuele films? Pathé Thuis is de enige Nederlandse streamingdienst met het complete aanbod aan actuele films van alle filmstudio's, waarbij gebruikers gewoon per film kunnen afrekenen.

Al vanaf €5,99 kan je een cadeaukaart van Pathé Thuis bestellen via verschillende online winkels. Lees onze review van Pathé Thuis om te checken of Pathé Thuis het juiste cadeau voor jou is om weg te geven.

CineMember



Het filmhuis thuis kan je krijgen via CineMember: een Nederlandse streamingdienst die zich richt op arthouseliefhebbers binnen de Benelux. Met een catalogus van 1000+ films hebben ze een flinke verzameling uit de line-up van verschillende grote filmfestivals bijeengesprokkeld.

De CineMember cadeaubon is verkrijgbaar voor €10,-, €20,-, €30,- of €50,-, en wordt netjes ingepakt thuis afgeleverd bij de gelukkige. Lees onze review van CineMember om te leren of deze arthousedienst het cadeau is dat je zoekt.



Videoland



De oude rotten zullen nog wel weten hoe dat was: je DVD'tjes huren bij de Videoland. Maar nu staat de herboren filmaanbieder sterk in zijn schoenen met meer dan 1,1 miljoen abonnees en heel veel Nederlandse films, series en programma's op hun platform.

Met keuze uit 3 verschillende giftcards kan je al vanaf €15,- 3 maanden Videoland cadeau doen. Twijfel je nog? Lees dan eerst onze review van Videoland en bepaal achteraf of Videoland dit jaar onder de boom hoort.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen