search
A.I. biedt voorproefje 'Harry Potter'-reboot: een sfeervolle trailer voor het jaar 2024

A.I. biedt voorproefje 'Harry Potter'-reboot: een sfeervolle trailer voor het jaar 2024

A.I. slaat weer toe aangezien de boeken weer op het scherm komen.

Valeria Milić
Na de films die gebaseerd zijn op de boekenserie van J.K. Rowling, kwam er in 2016 een vervolgtoneelstuk. Harry Potter and the Cursed Child speelt zich negentien jaar na Harry's tijd op Hogwarts af.

Nu de Wizarding World opnieuw in de belangstelling staat, werd onlangs met A.I. een trailer gemaakt voor een filmversie van het toneelstuk. De trailer biedt hiermee een indruk van een eigentijds Harry Potter-verhaal.

Niet naar hun zin


De fans kunnen op deze manier een beeld krijgen hoe de serie te zijner tijd op het scherm gebracht gaat worden. In Harry Potter and the Cursed Child spelen zich de nodige lugubere gebeurtenissen af. Zo hint de A.I.-trailer al op het veranderen van het verleden en hoe gruwelijk zoiets kan aflopen.

De hoofdrolspelers in het stuk zijn Harry's zoon Albus en zijn beste vriend Scorpius Malfoy, de zoon van Harry's voormalige aartsvijand Draco. De twee tovenaars in de dop worden beiden aan Slytherin toegewezen. Ze hebben het echter niet bepaald naar hun zin op Hogwarts.

Geen plannen


Er zijn op dit moment geen plannen voor een verfilming van het toneelstuk. Voor de Potterheads zit er dus niets anders op dan de serie af te wachten, terwijl A.I. tussentijds een impressie biedt van wat eventueel zou kunnen komen.Momenteel is nog niet bekend wanneer de Harry Potter-serie te zien zal zijn. Ondertussen zijn de films te bekijken op HBO Max.

Aanbevolen artikelen