search
Eerste foto: 'Stark Trek: Strange New Worlds' seizoen 3 is officieel begonnen met filmen
Series / Foto's

Eerste foto: 'Stark Trek: Strange New Worlds' seizoen 3 is officieel begonnen met filmen

De makers stonden gedurende de Hollywoodstaking ongeduldig in de startblokken.

Seizoen 2 van Star Trek: Strange New Worlds eindigde met een dikke cliffhanger. Regisseur-producent Chris Fisher deelde in de All Access podcast hoe de staking ook voor deze scifi-serie roet in het eten gooide.

Fisher had alles tot in de puntjes uitgewerkt en stond op het punt om de acteurs in te vliegen toen alles stil kwam te liggen. Met de andere makers plande Fisher vervolgens vooruit, en aan de foto te zien heeft dit goed uitgepakt.

Praktische zaken


Op het Insta-account van Star Trek: Strange New Worlds is het story board te zien dat de start aangeeft. Op de achtergrond zie je actrice Celia Rose Gooding (Nyota Uhura) klaarzitten.

Fishers gastoptreden bij de podcast vond kort voor het einde van de Hollywoodstaking plaats. Fisher: "Ik zat met de andere producenten in Toronto en we zeiden tegen elkaar 'ok, als de stakingen over een maand afgelopen zijn, wat moet er dan geregeld worden?'. Dus we hebben alvast wat praktische dingen in gang gezet, zodat we straks vrijwel direct kunnen starten".

Wanneer is seizoen 3 te zien?


Eerder berichtte Collider dat de opnames tot en met juni 2024 zullen duren. Er is op dit moment geen premièredatum bekendgemaakt. Gezien de tijd die de productie in beslag neemt zal het derde seizoen waarschijnlijk in de loop van 2025 te zien zijn.

Bekijk op instagram


Kijk Star Trek: Strange New Worlds op SkyShowtime.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen