search
Winter Vol Liefde: 'Oh Benjamin, verlos Nicky alsjeblieft uit zijn lijden!'
Realityseries / Nieuws

Winter Vol Liefde: 'Oh Benjamin, verlos Nicky alsjeblieft uit zijn lijden!'

Winter vol Liefde-deelnemer Benjamin heeft inmiddels twee kandidaten bij hem in huis.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Winter vol Liefde-deelnemer Benjamin heeft de nodige kandidaten uitgenodigd om hem op te komen zoeken in het mooie wintersportplaatjse Belalp in Zwitserland. SerieTotaal volgt Winter vol Liefde op de voet en houd je op de hoogte van het liefdesleven van de kandidaten.

Benjamin is 26 jaar en woont in Belalp. Hij is daar bedrijfsleider van een café-restaurant. Hij heeft nog nooit verkering gehad en is nu op zoek naar een leuke man om iets moois mee op te bouwen. Benjamin ziet het leven momenteel als een aaneenschakeling van "werken, drinken, eten, skiëen en slapen" en dat lijkt hij wat beu te zijn. In de eerste aflevering komt Nicky uit Abcoude bij hem op bezoek. Nicky is een stoere kerel die in de bouw werkt en bij de brandweer zit.

Moeizaam


Benjamin en Nicky kunnen op zijn zachtst gezegd niet heel lekker met elkaar overweg. Het vervelende is dat de wat simpel overkomende Nicky dat niet door lijkt te hebben. Hij ziet het allemaal wel zitten, hij heeft zo een beetje al zijn huisraad meegenomen naar Zwitserland en hij vertelt Benjamin dat hij feitelijk alleen zijn hond nog hoeft te laten overvliegen.

"Een Hond?". Ha, daar lijkt Benjamin nog niet zo van overtuigd. Als Nicky aan Benjamin vertelt dat hij in het verleden nogal bezitterig was, loopt Benjamin rood aan. Benjamin geeft aan dat dit soort karaktertrekken voor hem een echte "Red Flag" zijn en vertelt daarnaast in zijn eentje aan de camera dat hij er helemaal niets van geloofd dat Nicky deze onhebbelijkheid inmiddels zou hebben overwonnen. Nicky vindt het ondertussen allemaal wel lekker gaan en hoopt alleen maar meer en meer van Benjamin te weten te komen.

Joshua


Op de tweede dag neemt de inmiddels wat nukkig geworden Benjamin zijn metgezel Nicky mee naar zijn werk. Het ongemak spat er bij Benjamin van af en hij krijgt het er ijskoud van terwijl Nicky het nog altijd allemaal zonnig in ziet. Net als we denken dat Benjamin een 'nervous breakdown' krijgt, wordt hij gered. De goedlachse en ondernemende Joshua knalt het scherm in en nodigt Benjamin onmiddellijk uit om keihard op de ski's van de berg af te sjezen. Benjamin is wat verbouwereerd maar lijkt allang blij eindelijk even bij Nicky weg te kunnen komen.

Joshua nodigt Benjamin vervolgens ook gelijk uit voor een volgende date de ochtend daarna. Het voelt voor Benjamin allemaal wat overweldigend aan, maar hij lijkt stiekem wel te genieten van deze energiebom. En Nicky? Die moppert wat over zoveel activiteit rond het nieuwe koppel en voelt zich wat opzij geschoven. "Iedereen is echter uniek" en hij verwacht zijn kans nog wel te krijgen. Als kijker weten we allemaal één ding, Nicky gaat naar huis gestuurd worden, de vraag is alleen nog wanneer. 'Benjamin, verlos hem alsjeblieft uit zijn lijden!'

Nu op RTL 4


Kijk Winter vol Liefde op Videoland of gewoon op RTL 4.

Foto: RTL
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen