search

Ons nieuws van woensdag 20 december 2023

Winter Vol Liefde: 'Heidi op zoek naar haar Peter'
Realityseries / Nieuws

Winter Vol Liefde: 'Heidi op zoek naar haar Peter'

De Nederlandse Heidi woont al een hele tijd in Tirol en is nu op zoek naar een leuke man via 'Winter Vol Liefde'.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Winter vol Liefde-deelnemer Edith heeft de nodige kandidaten uitgenodigd om haar op te komen zoeken in haar Bed & Breakfast in het Oostenrijkse Tirol. SerieTotaal volgt Winter vol Liefde op de voet en houd je op de hoogte van het liefdesleven van de kandidaten.

Edith is 51 jaar en inmiddels alweer 7 jaar vrijgezel. Ze woont samen met haar 14-jarige zoon Mats en werkt tussen de 18 en 20 uur per dag in de B&B. Het wordt wel weer eens tijd voor een leuke man in huis. "Ik ben een soort Heidi, op zoek naar een Peter" aldus de goedgemutste Edith.

Nederlandse mannen


Oostenrijkse mannen zijn volgens haar helaas te gesloten en traditioneel en zij zoekt daarom nu naar een leuke Nederlandse man. De eerste man die bij Edith arriveert is de Bourgondische en Limburgse Bart. Hij is eigenaar van een bouwbedrijf en "groot liefhebber van flauwekul". Aangezien ook Edith wel van een grapje houdt, zo dit wel eens kunnen 'matchen'.

Bart en zijn blauwe bril weten Edith in eerste instantie wel te bekoren. Ook zoon Mats lijkt bij de eerste ontmoeting onder de indruk van Bart. Of er een vonkje gaat komen, weet Edith nog niet, maar ze gaat er wel naar op zoek. De olijke Bart is er wel al over uit: "het programma kan worden gestopt want Edith en ik gaan trouwen."

Een huwelijk? Gaat daar echt iets van komen? Dat valt allemaal nog maar te bezien. Kijk Winter vol Liefde op Videoland of gewoon op RTL 4.

Foto: RTL
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Winter Vol Liefde: sympathieke Marco en zweverige Tineke zetten eerste stapjes in liefdesavontuur
Realityseries / Nieuws

Winter Vol Liefde: sympathieke Marco en zweverige Tineke zetten eerste stapjes in liefdesavontuur

Winter Vol Liefde: hoteleigenaar Marco en kandidate Tineke zetten hun eerste stapjes.

Winter vol Liefde-deelnemer Marco heeft de nodige kandidaten uitgenodigd om hem op te komen zoeken in zijn boetiekhotel in Noorwegen. SerieTotaal volgt Winter vol Liefde op de voet en houd je op de hoogte van het liefdesleven van de kandidaten.

Marco is 55 jaar en runde tot 3 jaar geleden een zelf uit de grond gestampt boetiekhotel in Noorwegen. Nu staat hij zelf aan het roer nadat zijn vrouw 3 jaar geleden is overleden. Marco is dol op de rust in Noorwegen, maar heeft soms ook last van de "oorverdovende stilte" en is er zo langzamerhand aan toe om weer een vrouw toe te laten in zijn leven.

Tineke


De eerste kandidate is de sociaal-pedagogisch medewerkster Tineke. Als Tineke aankomt, zien we haar een lange knuffel geven aan Marco. Hebben we onze nieuwe energetische knuffel-Walter uit het laatste seizoen van B&B Vol Liefde hier te pakken? Tineke is bijzonder positief maar is ook wat 'zweverig' en chaotisch. Ze had natuurlijk het vliegtuig kunnen pakken naar Noorwegen, maar koos met "haar groene hart" principieel voor de bus en was daarmee maar liefst twee dagen langer onderweg dan noodzakelijk.

Tineke houdt ervan wat diepere gesprekken te hebben en als zij met het alle werknemers van het boetiekhotel aan tafel zit, spreekt zij de typische hulpverleners-zin "wat fijn dat dit een gesprek mag zijn aan deze tafel" uit.

Mogelijkheden


Marco is een zeer sympathieke en empathische man die prima met Tineke overweg lijkt te kunnen. De twee halen in ieder geval veel goede energie bij elkaar naar boven en zijn delen veel langdurige knuffels. Wij zijn in ieder geval erg benieuwd hoe dit verder gaat.

Kijk Winter vol Liefde op Videoland of gewoon op RTL 4.

Foto: RTL
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Dit zijn de 3 beste Netflix-oorlogsseries voor bij de vredige kerstboom
Series / Nieuws

Dit zijn de 3 beste Netflix-oorlogsseries voor bij de vredige kerstboom

SerieTotaal wijst je op 3 fantastische en goed scorende oorlogsseries op Netflix.

Er zijn de nodige mooie oorlogsseries te zien op Netflix. SerieTotaal heeft er drie voor je uitgekozen, die jullie liefhebbers tijdens de kerstvakantie mooi kunnen bekijken.

The Pacific


De prachtige en veel geroemde miniserieThe Pacific bestaat uit 10 afleveringen. De serie is gebaseerd op de memoires van drie Amerikaanse mariniers die dienden in de Stille Oorlog tussen 1941 en 1945. De serie volgt het Korps Mariniers tijdens de 2e Wereldoorlog in Azië. De serie zoomt in op de levens van Robert Leckie, Eugene Sledge en John Basilone, die elk in verschillende regimenten dienden gedurende deze oorlog.Band of Brothers


Deze serie bestaat eveneens uit 10 afleveringen en wordt over het algemeen nog hoger gewaardeerd dan The Pacific. Beide series zijn van het duo Steven Spielberg en Tom Hanks, die eerdaags met een derde miniserie over de 2e Wereldoorlog zullen komen op Apple TV+, Masters of the Air.

Band of Brothers is gebaseerd op het gelijknamige boek van de Amerikaanse historicus Stephen E Ambrose. De serie richt zich op de oorlogservaringen van de leden van de 'Easy Company'. Wij volgen deze landmacht vanaf hun initiële trainingen tot diep in de 2e Wereldoorlog.Medal of Honor


Medal of Honor betreft een zogeheten 'anthologyserie'. De serie combineert reconstructies van echte gebeurtenissen met archiefmateriaal en interviews van Amerikaanse 'oorlogshelden' die de 'Medal of Honor' ontvingen.

De serie weet mooi te laveren tussen de heldendaden enerzijds en de verschrikkingen van de oorlog anderzijds.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Winter Vol Liefde: 'Better Call Saul' en Amy-Rose, een 'match' in WinterWonderland?
Realityseries / Nieuws

Winter Vol Liefde: 'Better Call Saul' en Amy-Rose, een 'match' in WinterWonderland?

Winter Vol Liefde: makelaar Saul en de jonge Amy-Rose kunnen het goed met elkaar vinden.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Winter vol Liefde-deelnemer Saul heeft de nodige kandidaten uitgenodigd om hem op te komen zoeken in het winterse Zwitserland. SerieTotaal volgt Winter vol Liefde op de voet en houd je op de hoogte van het liefdesleven van de kandidaten.

Saul is 29 en heeft samen met twee van zijn broers een succesvolle makelaardij in het winterse Zwitserland. Hij is altijd erg op het werk gefocust, en voortdurend aan het bellen maar voelt dat het nu tijd is voor wat anders, een mooie vrouw in zijn leven en misschien wil hij in de toekomst zelfs wel 'huisman' worden.

Ex on the Beach?


Als Saul samen met zijn broer de video's bekijkt van de potentiële kandidaten, zitten daar twee nogal opvallende video's bij. Eén van de video's blijkt opgenomen te zijn door zijn ex-vriendin met wie hij vijf jaar een relatie heeft gehad, maar die hem nooit helemaal uit het oog verloren is. Saul wil haar onmiddellijk uitnodigen. Zijn broer probeert hem nog om te praten met: "het is toch geen Ex on the Beach?", maar dat is tevergeefs.

Bij een andere video merken de broers op de dame reeds te kennen. Het blijkt Tamara te zijn die 18+ content maakt. Saul denkt haar niet aan te kunnen en lijkt haar daarom maar niet uit te nodigen.

Amy-Rose


De eerste kandidaat die bij Saul langskomt is de 20-jarige Amy Rose. Zij is een meisjesachtige make-up artieste die met flink wat koffers arriveert. Saul ziet dat als een compliment, ze heeft veel spullen mee omdat ze er speciaal voor hem leuk uit wil zien. Amy-Rose en Saul lijken het prima met elkaar te kunnen vinden en zitten als een echt stelletje voor de buis films te kijken en voeren al wat diepere gesprekken over dat ze gepest werden in hun jeugd.

Zo op het eerste gezicht zijn er best kansen op een 'match'. Anderzijds: Saul geeft aan bijna dagelijks verliefd te worden in de plaatselijke supermarkt en zijn ex is ook nog aanstaande. Er zijn dus nog echt wel de nodige hobbels te nemen voor dit stel.

Kijk Winter vol Liefde op Videoland of gewoon op RTL 4.

Foto: RTL
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Winter Vol Liefde: jager Guido ziet het wel voor zich, prooi Margreet is nog niet op haar gemak
Realityseries / Nieuws

Winter Vol Liefde: jager Guido ziet het wel voor zich, prooi Margreet is nog niet op haar gemak

Winter vol Liefde-deelnemer Guido lijkt dol op Margreet, maar zij is totaal niet op haar gemak.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Winter vol Liefde-deelnemer Guido heeft de nodige kandidaten uitgenodigd om hem op te komen zoeken in het mooie Zweeds Lapland. SerieTotaal volgt Winter vol Liefde op de voet en houd je op de hoogte van het liefdesleven van de kandidaten.

Guido woont onder bare winterse omstandigheden en ietwat primitief in het uiterste noorden van Zweden, in Zweeds Lapland. Hij is 43 en werkt in Zweden zeven maanden per jaar als gids en vijf maanden per jaar als leraar. "Leraar in alle vakken" naar eigen zeggen.

Voor de liefde


Guido is ooit voor de liefde naar Zweden verhuisd en is inmiddels al weer enige tijd vrijgezel en inmiddels klaar om iets nieuws te beginnen. Guido is groot liefhebber van de natuur en de wildernis en is op zoek naar een vrouw die daar ook in gedijt. Hij wil: "Geen fluwelen handschoentjes, maar een aanpakker en een doordouwer met de nodige dosis humor".

De eerste kandidaat die bij Guido langskomt is Margreet. Guido is helemaal haar type en ze houdt van de frisse lucht, wel maakt ze zich wat zorgen of zij haar 13-jarige zoon niet gaat missen. Ze is nog nooit langer dan twee dagen zonder hem geweest... Oei, gaat zij dat wel redden hier in de winterse en wat barbaarse omstandigheden? Als Guido haar trots vertelt dat zij haar behoefte mag doen op de wat Spartaanse poepdoos zien we de mooie Hoornse toch even terugdeinzen.

Zoontje


Terwijl Guido de camera vertelt dat de anderen wel afgebeld kunnen worden, lijkt Margreet zich juist steeds onprettiger te gaan voelen. Na een naar nachtje waarin zij amper heeft kunnen slapen en flink heeft overgegeven, wordt zij tijdens de 'vistrip' wat emotioneel. Terwijl zij daar met Guido op het ijs ligt, merkt zij al dat zij haar zoontje erg mist en lijken haar twijfels over een verblijf in Zweden alleen maar groter te worden.Guido en Margreet lijken elkaar echt wel leuk te vinden. Ok, Guido jaagt op dieren en voert dierenliefhebber Margreet voortdurend zelf afgeschoten elandvlees, struisvogelbotten en dierenharten, maar toch lijkt Margreet daar wel doorheen te kunnen kijken. Guido vreest dat Margreet wellicht toch wat fluwelen handschoentjes heeft, maar is best bereid daar wat in te investeren.

Match??


We zullen even moeten afwachten of dit een 'match' gaat zijn, hoewel onze eerste vermoedens zijn dat dit leuke duo het niet met elkaar gaat redden.

Kijk Winter vol Liefde op Videoland of gewoon op RTL 4.

Foto: RTL
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Deze geliefde Netflix-serie wordt niet gecanceld na slechts één seizoen
Series / Nieuws

Deze geliefde Netflix-serie wordt niet gecanceld na slechts één seizoen

Netflix geeft de succesvolle serie My Life With the Walter Boys een tweede seizoen.

De afgelopen periode werden er heel wat series na slechts een of twee seizoenen door Netflix gecanceld. Denk maar aan Shadow and Bone, Agent Elvis en Glamorous. Nu komt het nieuws dat Netflix de serie My Life With the Walter Boys verder gaat.

My Life With the Walter Boys debuteerde eerder deze maand op Netflix met een eerste seizoen bestaande uit tien afleveringen. De coming-of-age-serie is gebaseerd op het boek uit 2014 van Ali Novak.

My Life With the Walter Boys


De serie laat zien hoe een tragedie het leven van een tiener helemaal overhoop haalt. Ze gaat vervolgens bij het grote gezin van haar voogd in een klein dorp wonen. Daar leert ze over liefde, hoop en vriendschap.

Hoofdrollen zijn voor Nikki Rodriguez, Noah LaLonde, Ashby Gentry, Johnny Link, Corey Fogelmanis en Connor Stanhope en de serie werd in de eerste week zo'n 12,8 miljoen keer gestreamd en dat is best vaak.

Dankbaar


"Ik ben ontzettend blij dat My Life With the Walter Boys met een tweede seizoen is verlengd," zegt showrunner Melanie Halsall in een persbericht. "We zijn overweldigd door de liefde en steun die het publiek de serie heeft gegeven en kunnen niet wachten om terug te duiken in de wereld van Silver Falls en de levens van de personages."In 2023 kregen over meer series een tweede of volgend seizoen, waaronder Wednesday, Barbarians, Alice in Borderland, All Of Us Are Dead en Arcane: League of Legends. Het eerste seizoen van My Life With the Walter Boys kijk je nu gewoon op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Dominante Netflix-hit van koppositie Netflix Top 10 afgetikt
Films / Nieuws

Dominante Netflix-hit van koppositie Netflix Top 10 afgetikt

Al een kleine twee weken stond Leave the World Behind bovenaan de Netflix Top 10.

De koppositie van de Netflix Top 10 met films was sinds 8 december in handen van de succesvolle Netflix Original Leave the World Behind. Sinds gisteren is die koppositie echter overgenomen door een bekende actiethriller.

Gisteren schreven we al over de film Operation Kandahar met onder meer Gerard Butler. Die film kwam binnen op de tweede plaats, maar heeft nu de koppositie overgenomen van de prima ontvangen Netflix Original.

Dominant


Dat een film een kleine twee weken bovenaan de Top 10 staat is opmerkelijk, aangezien veel films binnen één of twee dagen weer afstand nemen van de koppositie. Overigens lijkt de actiethriller Operation Kandahar maar kort bovenaan te kunnen staan.

Netflix heeft namelijk vandaag Maestro van en met Bradley Cooper online gezet en overmorgen debuteert Rebel Moon - Part One: A Child of Fire van regisseur Zack Snyder op de streamer.

Leave the World Behind


Leave the World Behind van regisseur Sam Esmail en met Julia Roberts, Mahershala Ali, Ethan Hawke, Myha'la en Kevin Bacon is een opvallende wat betreft de ontvangst. Op Rotten Tomatoes staat de Tomatometer op 76 procent, maar de publieksscore noteert een erg matige 34 procent.Op de IMDb staat de score van Leave the World Behind op een 6,5/10 na 89K stemmen. Dit aantal stemmen verraadt dat de film in ieder geval vaak wordt bekeken op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
De potentiële kritiek op 'The Last of Us' doet Bella Ramsey helemaal niets
Series / Nieuws

De potentiële kritiek op 'The Last of Us' doet Bella Ramsey helemaal niets

Bella Ramsey ligt weer onder vuur, maar het jonge talent trekt zich hier niks van aan en vertrouwt in de makers van The Last of Us.

The Last of Us, gebaseerd op de gelijknamige game van Naughty Dog, was één van de meest populaire series van 2023. De serie is verlengd voor een tweede seizoen en hoewel hier veel kritiek op zal komen, zegt Bella Ramsey (Ellie) hier geen last van te hebben.

Het tweede deel van de game, The Last of Us Part II, speelt zich enkele jaren na de gebeurtenissen van deel 1 af. Ondanks dat deel 1 zo goed ontvangen werd, kreeg deel 2 te maken met kritiek die de game seksistisch en homofoob noemde.

Kritiek


Ook de HBO-serie The Last of Us kreeg veel kritiek na het casten van Bella Ramsey (hen/hun) als Ellie. Het zou logisch zijn als de jonge acteur last zou krijgen van deze negatieve reacties, maar volgens Ramsey doet het hun niks.

In een interview met The Independent liet Ramsey weten waarom hen geen last heeft van kritiek: "Welke beslissing de makers ook nemen, er zullen altijd verschillende meningen zijn. Het is best fijn om er nu gewoon afstand van te hebben."

Kritiek op Ramsey


Velen vinden dat Ramsey vervangen moet worden in seizoen 2, aangezien Ellie in dat verhaal ouder is. Ramsey is op het moment van schrijven 20 jaar en dit komt ongeveer overeen met de leeftijd van Ellie in deel 2 van de games.

Bekijk op instagram


Ramsey ziet er redelijk jong uit voor hun leeftijd, wat precies de reden was dat hen zo goed was voor de 14-jarige Ellie in seizoen 1. Maar is er eigenlijk wel een probleem? Veel series casten acteurs die aanzienlijk ouder zijn dan hun personages. The Last of Us seizoen 2 zou hierin een verfrissende verandering kunnen zijn.

Te streamen op Max


stream The Last of Us op HBO Max.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Man is zelf de klos nadat hij Amazon aanklaagde vanwege 'The Lord of the Rings'-serie
Series / Nieuws

Man is zelf de klos nadat hij Amazon aanklaagde vanwege 'The Lord of the Rings'-serie

Man beweert dat Rings of Power, gebaseerd op Tolkiens boeken, geïnspireerd is op zijn ongepubliceerde boek The Fellowship of Kings.

Het komt wel vaker voor dat een serie in de problemen komt en soms pakt dit heel slecht uit voor de serie. In dit geval liep een rechtspraak fout af voor de man die Amazon aanklaagde.

De Amerikaanse schrijver Demetrious Polychron schreef in 2017 het boek The Fellowship of the King. Dit boek bleek al snel veel overeenkomsten te hebben met The Lord of The Rings van J.R.R. Tolkien (in het Nederlands het boek In de ban van de ring).

Aanklagen


Volgens Polychron pleegt de serie van Amazon, Lord of the Rings: The Rings of Power, plagiaat op zijn boek. Dit is dan ook de reden dat hij Amazon en de Tolkien Estate aanklaagde. De Tolkien Estate beheert het nalatenschap van Tolkien.

De rechtspraak pakte echter niet goed uit voor Polychron en hij werd beschuldigd van het gebruiken van de personages van Tolkien zonder toestemming. Daar hield het slechte nieuws voor de schrijver niet op.

Vernietigen van zijn boeken


Naast dat de schrijver nu officieel plagiaat heeft gepleegd, moet hij ook al zijn werk (digitaal en op papier) vernietigen. Het werk van Polychron is nooit officieel uitgebracht en dat mag nu dus ook niet meer. Ook is het nu verboden voor hem om een vervolg te schrijven op zijn boek.Daarnaast moet de schrijver ruim 120.00 euro betalen aan proceskosten. Polychron is dus hard aangepakt door Amazon en de Tolkien Estate. De entiteit hoopt dan ook dat Polychron als voorbeeld kan dienen voor anderen die de boeken van Tolkien willen gebruiken voor hun eigen verdiensten.

Te streamen op Prime Video


Stream Lord of the Rings: Rings of Power op Prime Video.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Breaking Bad' vs 'Better Call Saul': Netflix-data toont een overduidelijke winnaar
Series / Nieuws

'Breaking Bad' vs 'Better Call Saul': Netflix-data toont een overduidelijke winnaar

Als we kijken naar de data die Netflix deelde is er een duidelijke winnaar.

Vorig jaar kwam het slotseizoen van Better Call Saul uit op Netflix. Ondanks dat laat de nieuwste data van de streamer zien dat de kijker verre van klaar is met de serie en zijn voorganger Breaking Bad.

Eerder deze maand bracht Netflix zijn 'engagement report' uit met daarin allerlei data over zijn series. Uit dat rapport bleek dat de twee misdaadseries nog altijd enorm goed scoren bij de streamer.

Kijkcijfers


Ondanks dat is er wel een verschil qua kijkcijfers tussen de twee series, en er is zelfs een duidelijke winnaar. Breaking Bad werd voor een totaal van 505 miljoen uur bekeken. Better Call Saul moest het doen met 'slechts' 295 miljoen uur. Ook dat is een reusachtig aantal, maar het verschil met Breaking Bad is alsog stevig.

Dat verschil zou deels kunnen komen doordat Saul vorig jaar eindigde, en veel kijkers dit jaar bij het begin begonnen met Breaking Bad. Of die theorie klopt zullen we volgend jaar gaan zien.

Netflix


Zowel Breaking Bad als Better Call Saul zijn te bewonderen op
Netflix.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Winter Vol Liefde: 'Oh Benjamin, verlos Nicky alsjeblieft uit zijn lijden!'
Realityseries / Nieuws

Winter Vol Liefde: 'Oh Benjamin, verlos Nicky alsjeblieft uit zijn lijden!'

Winter vol Liefde-deelnemer Benjamin heeft inmiddels twee kandidaten bij hem in huis.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Winter vol Liefde-deelnemer Benjamin heeft de nodige kandidaten uitgenodigd om hem op te komen zoeken in het mooie wintersportplaatjse Belalp in Zwitserland. SerieTotaal volgt Winter vol Liefde op de voet en houd je op de hoogte van het liefdesleven van de kandidaten.

Benjamin is 26 jaar en woont in Belalp. Hij is daar bedrijfsleider van een café-restaurant. Hij heeft nog nooit verkering gehad en is nu op zoek naar een leuke man om iets moois mee op te bouwen. Benjamin ziet het leven momenteel als een aaneenschakeling van "werken, drinken, eten, skiëen en slapen" en dat lijkt hij wat beu te zijn. In de eerste aflevering komt Nicky uit Abcoude bij hem op bezoek. Nicky is een stoere kerel die in de bouw werkt en bij de brandweer zit.

Moeizaam


Benjamin en Nicky kunnen op zijn zachtst gezegd niet heel lekker met elkaar overweg. Het vervelende is dat de wat simpel overkomende Nicky dat niet door lijkt te hebben. Hij ziet het allemaal wel zitten, hij heeft zo een beetje al zijn huisraad meegenomen naar Zwitserland en hij vertelt Benjamin dat hij feitelijk alleen zijn hond nog hoeft te laten overvliegen.

"Een Hond?". Ha, daar lijkt Benjamin nog niet zo van overtuigd. Als Nicky aan Benjamin vertelt dat hij in het verleden nogal bezitterig was, loopt Benjamin rood aan. Benjamin geeft aan dat dit soort karaktertrekken voor hem een echte "Red Flag" zijn en vertelt daarnaast in zijn eentje aan de camera dat hij er helemaal niets van geloofd dat Nicky deze onhebbelijkheid inmiddels zou hebben overwonnen. Nicky vindt het ondertussen allemaal wel lekker gaan en hoopt alleen maar meer en meer van Benjamin te weten te komen.

Joshua


Op de tweede dag neemt de inmiddels wat nukkig geworden Benjamin zijn metgezel Nicky mee naar zijn werk. Het ongemak spat er bij Benjamin van af en hij krijgt het er ijskoud van terwijl Nicky het nog altijd allemaal zonnig in ziet. Net als we denken dat Benjamin een 'nervous breakdown' krijgt, wordt hij gered. De goedlachse en ondernemende Joshua knalt het scherm in en nodigt Benjamin onmiddellijk uit om keihard op de ski's van de berg af te sjezen. Benjamin is wat verbouwereerd maar lijkt allang blij eindelijk even bij Nicky weg te kunnen komen.

Joshua nodigt Benjamin vervolgens ook gelijk uit voor een volgende date de ochtend daarna. Het voelt voor Benjamin allemaal wat overweldigend aan, maar hij lijkt stiekem wel te genieten van deze energiebom. En Nicky? Die moppert wat over zoveel activiteit rond het nieuwe koppel en voelt zich wat opzij geschoven. "Iedereen is echter uniek" en hij verwacht zijn kans nog wel te krijgen. Als kijker weten we allemaal één ding, Nicky gaat naar huis gestuurd worden, de vraag is alleen nog wanneer. 'Benjamin, verlos hem alsjeblieft uit zijn lijden!'

Nu op RTL 4


Kijk Winter vol Liefde op Videoland of gewoon op RTL 4.

Foto: RTL
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
A.I. biedt voorproefje 'Harry Potter'-reboot: een sfeervolle trailer voor het jaar 2024
Series / Video/clip/featurette

A.I. biedt voorproefje 'Harry Potter'-reboot: een sfeervolle trailer voor het jaar 2024

A.I. slaat weer toe aangezien de boeken weer op het scherm komen.

Na de films die gebaseerd zijn op de boekenserie van J.K. Rowling, kwam er in 2016 een vervolgtoneelstuk. Harry Potter and the Cursed Child speelt zich negentien jaar na Harry's tijd op Hogwarts af.

Nu de Wizarding World opnieuw in de belangstelling staat, werd onlangs met A.I. een trailer gemaakt voor een filmversie van het toneelstuk. De trailer biedt hiermee een indruk van een eigentijds Harry Potter-verhaal.

Niet naar hun zin


De fans kunnen op deze manier een beeld krijgen hoe de serie te zijner tijd op het scherm gebracht gaat worden. In Harry Potter and the Cursed Child spelen zich de nodige lugubere gebeurtenissen af. Zo hint de A.I.-trailer al op het veranderen van het verleden en hoe gruwelijk zoiets kan aflopen.

De hoofdrolspelers in het stuk zijn Harry's zoon Albus en zijn beste vriend Scorpius Malfoy, de zoon van Harry's voormalige aartsvijand Draco. De twee tovenaars in de dop worden beiden aan Slytherin toegewezen. Ze hebben het echter niet bepaald naar hun zin op Hogwarts.

Geen plannen


Er zijn op dit moment geen plannen voor een verfilming van het toneelstuk. Voor de Potterheads zit er dus niets anders op dan de serie af te wachten, terwijl A.I. tussentijds een impressie biedt van wat eventueel zou kunnen komen.Momenteel is nog niet bekend wanneer de Harry Potter-serie te zien zal zijn. Ondertussen zijn de films te bekijken op HBO Max.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Eerste foto: 'Stark Trek: Strange New Worlds' seizoen 3 is officieel begonnen met filmen
Series / Foto's

Eerste foto: 'Stark Trek: Strange New Worlds' seizoen 3 is officieel begonnen met filmen

De makers stonden gedurende de Hollywoodstaking ongeduldig in de startblokken.

Seizoen 2 van Star Trek: Strange New Worlds eindigde met een dikke cliffhanger. Regisseur-producent Chris Fisher deelde in de All Access podcast hoe de staking ook voor deze scifi-serie roet in het eten gooide.

Fisher had alles tot in de puntjes uitgewerkt en stond op het punt om de acteurs in te vliegen toen alles stil kwam te liggen. Met de andere makers plande Fisher vervolgens vooruit, en aan de foto te zien heeft dit goed uitgepakt.

Praktische zaken


Op het Insta-account van Star Trek: Strange New Worlds is het story board te zien dat de start aangeeft. Op de achtergrond zie je actrice Celia Rose Gooding (Nyota Uhura) klaarzitten.

Fishers gastoptreden bij de podcast vond kort voor het einde van de Hollywoodstaking plaats. Fisher: "Ik zat met de andere producenten in Toronto en we zeiden tegen elkaar 'ok, als de stakingen over een maand afgelopen zijn, wat moet er dan geregeld worden?'. Dus we hebben alvast wat praktische dingen in gang gezet, zodat we straks vrijwel direct kunnen starten".

Wanneer is seizoen 3 te zien?


Eerder berichtte Collider dat de opnames tot en met juni 2024 zullen duren. Er is op dit moment geen premièredatum bekendgemaakt. Gezien de tijd die de productie in beslag neemt zal het derde seizoen waarschijnlijk in de loop van 2025 te zien zijn.

Bekijk op instagram


Kijk Star Trek: Strange New Worlds op SkyShowtime.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Dit zijn de 10 best bekeken series op NPO Plus van het jaar 2023
Series / Featured

Dit zijn de 10 best bekeken series op NPO Plus van het jaar 2023

Kan jij al deze series van je lijstje afstrepen, of heb je nog werk aan de winkel?

Tijd om de stand op te maken aan het einde van het jaar, en op dat vlak weet NPO Plus goed te scoren met meerdere sterke series. Benieuwd naar de Top 10 van het platform? Controleer gauw of jij ze allemaal al hebt gezien, en zo niet, welke jij vanavond nog op gaat zetten.

1. OogappelsOver puberstress en ouderleed: Vier volkomen verschillende gezinnen worstelen met de opvoeding van hun kinderen.

Bekijk Oogappels nu bij NPO Plus.2. Dag & NachtKim van Kooten speelt de verloskundige Ella, die leiding geeft aan de verloskunde-afdeling in een druk ziekenhuis. Er wordt gelachen en gehuild, getriomfeerd en geworsteld. En als je zulke lange werkdagen maakt, kan het niet anders dan dat werk en privé behoorlijk door elkaar gaan lopen.

Bekijk Dag & Nacht nu bij NPO Plus.3.Flikken MaastrichtMoord en doodslag, chantagepraktijken, verdwijningen en drugszaken vormen in het pittoreske Maastricht het decor van Flikken Maastricht. Maar ook de persoonlijke levens van o.a. Eva van Dongen, Floris Wolfs, Marion Dreesen en Romeo Sanders.

Bekijk Flikken Maastricht nu bij NPO Plus.4. AnoniemGeschiedenisleraar Jurre en officier van justitie Sarah strijden ieder op hun eigen manier tegen de criminele wereld. Hoewel ze al jaren met elkaar getrouwd zijn, verbergen ze hun dubbelleven voor elkaar.

Bekijk Anoniem nu bij NPO Plus.Top 10


De andere hooggewaardeerde en veelbekeken series uit de Top 10 van meest gestreamde NPO-series van 2023 zijn:

5. Dertigers
6. De poli
7. De Stamhouder
8. Flikken Rotterdam
9. Arcadia
10. CAST

Ontdek nog meer NPO-pareltjes van dit jaar op het platform van NPO Plus.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Originele 'Percy Jackson' bejubeld nieuwkomer Walker Scobell in nieuwe serie op Disney+
Series / Nieuws

Originele 'Percy Jackson' bejubeld nieuwkomer Walker Scobell in nieuwe serie op Disney+

Volgens de acteur hadden ze niet een betere Percy kunnen kiezen.

Op de dag dat Disney's Percy Jackson and the Olympians uitkomt kan hoofdrolspeler Walker Scobell op flinke complimenten en goedkeuring rekenen van niemand minder dan zijn voorganger Logan Lerman.

Lerman, de acteur die tien jaar geleden de titelrol vertolkte in twee Percy Jackson-films, had goede woorden over voor aan nieuwkomer Scobell toen zijn goedkeuring hardop aan Scobell werd voorgelezen tijdens een podcast met de cast en producers van de nieuwe serie.

Kan hij in zijn zak steken


Tijdens een live-opname van de podcast Happy Sad Confused, waar zo'n beetje iedereen betrokken bij de serie bij aanwezig was, kreeg Scobell voorgelezen: Ik kan me geen betere match voor Percy Jackson voorstellen dan Walker [Scobell]." Aldus Lerman.

Hij vervolgde: "De show ziet er geweldig uit. Ik kan niet wachten om jullie allemaal te zien schitteren in jullie rollen. Jullie maken veel mensen blij door deze personages tot leven te brengen. Walker, je was zo briljant in 'The Adam Project'. Hopelijk hou je van blauw eten de komende jaren, want ik denk dat je een hitshow in handen hebt."

Magie, spektakel en halfgoden


Disney's Percy Jackson and the Olympians is gemaakt door auteur Rick Riordan en Jonathan E. Steinberg, en draait om de halfgod Percy die door oppergod Zeus beschuldigd wordt van het stelen van zijn magische bliksemschicht.Kijk vanaf vandaag elke week een nieuwe aflevering van Percy Jackson and the Olympians op Disney+.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.