search
Winter Vol Liefde: 'Better Call Saul' en Amy-Rose, een 'match' in WinterWonderland?

Winter Vol Liefde: 'Better Call Saul' en Amy-Rose, een 'match' in WinterWonderland?

Winter Vol Liefde: makelaar Saul en de jonge Amy-Rose kunnen het goed met elkaar vinden.

Bas de Kramer
Winter vol Liefde-deelnemer Saul heeft de nodige kandidaten uitgenodigd om hem op te komen zoeken in het winterse Zwitserland. SerieTotaal volgt Winter vol Liefde op de voet en houd je op de hoogte van het liefdesleven van de kandidaten.

Saul is 29 en heeft samen met twee van zijn broers een succesvolle makelaardij in het winterse Zwitserland. Hij is altijd erg op het werk gefocust, en voortdurend aan het bellen maar voelt dat het nu tijd is voor wat anders, een mooie vrouw in zijn leven en misschien wil hij in de toekomst zelfs wel 'huisman' worden.

Ex on the Beach?


Als Saul samen met zijn broer de video's bekijkt van de potentiële kandidaten, zitten daar twee nogal opvallende video's bij. Eén van de video's blijkt opgenomen te zijn door zijn ex-vriendin met wie hij vijf jaar een relatie heeft gehad, maar die hem nooit helemaal uit het oog verloren is. Saul wil haar onmiddellijk uitnodigen. Zijn broer probeert hem nog om te praten met: "het is toch geen Ex on the Beach?", maar dat is tevergeefs.

Bij een andere video merken de broers op de dame reeds te kennen. Het blijkt Tamara te zijn die 18+ content maakt. Saul denkt haar niet aan te kunnen en lijkt haar daarom maar niet uit te nodigen.

Amy-Rose


De eerste kandidaat die bij Saul langskomt is de 20-jarige Amy Rose. Zij is een meisjesachtige make-up artieste die met flink wat koffers arriveert. Saul ziet dat als een compliment, ze heeft veel spullen mee omdat ze er speciaal voor hem leuk uit wil zien. Amy-Rose en Saul lijken het prima met elkaar te kunnen vinden en zitten als een echt stelletje voor de buis films te kijken en voeren al wat diepere gesprekken over dat ze gepest werden in hun jeugd.

Zo op het eerste gezicht zijn er best kansen op een 'match'. Anderzijds: Saul geeft aan bijna dagelijks verliefd te worden in de plaatselijke supermarkt en zijn ex is ook nog aanstaande. Er zijn dus nog echt wel de nodige hobbels te nemen voor dit stel.

Kijk Winter vol Liefde op Videoland of gewoon op RTL 4.

Foto: RTL

Aanbevolen artikelen